Nieuw gratis festival met top-dj’s in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Citymoves komt voor de eerste keer naar Zwolle op 3 augustus. In Park Wezenlanden komt Citymoves vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur met de vetste dj’s. De bekendste is Armin van Buuren.

Naast andere grote steden doet Citymoves ook in Zwolle een waanzinnige collectie van top DJ’s, zoals bij elk Citymoves event! Je zal hier de volgende grote namen aantreffen: Armin van Buuren, ATB, Gregor Salto, Erick E en Menno de Jong!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Nieuw gratis festival met top-dj’s in Zwolle”

  1. MusicArmin_Van_Buuren_-_A_State_of_Trance_350_Live_(DI.FM)_05-01-2008-TT1-armin_van_buuren_-_a_state_of_trance_350_live_(di.fm)_05-01-2008-tt.mp3

    TOP 🙂

  2. eindelijk eens een andere organisatie das studio tass !!!! alles in zwolle is het zelfde !!!!! zwolle wil meer 8) 8) 8)

  3. Het park is hier uitermate geschikt voor, en met de events daar wordt rekening gehouden met rust periodes. Dat gras overleefd het wel.

  4. Het interesseert mij namelijk helemaal niets, ik betaal voor dingen waar ik niets mee te maken hebt dat doen we allemaal. Ik hoop op een leuk feestje!!

  5. En dat doe ik ook. Ik betaal via de gemeente en de staat mee aan een heleboel dingen waar ik nooit gebruik van maak. Maar voetbal is in mijn optiek een belangrijke uitzondering. Er gaat heel veel geld in van iedereen, er komt maar weinig uit voor iedereen. Dat zou op zich geen probleem zijn. Maar op het moment dat een groot gedeelte van dat geld gebruikt wordt omdat een groep idioten zich niet weet te gedragen, zie ik daar een verantwoordelijkheid onstaan van het voetbal en niet van de gemeente.

Reacties zijn gesloten.