Zwols bedrijf daagt inwoners van Zwolle uit

Foto van auteur

Zwolle – Het Zwolse bedrijf TIB Solutions, ook wel bekend van Pics4you.nl en SMS4.nl (i.s. Leuk in Zwolle / Uitwijzer Zwolle), daagt met haar nieuwe concept 4kantvoordeel de inwoners van Zwolle, en op termijn Nederland, uit om een gooi te doen naar de ’titel’ die de Belgen laatst verworven hebben, namelijk; “Belgen kampioen kortingsbonnen knippen.” Gemiddeld levert elke Belg 14 kortingsbonnen per jaar in, gevolgd door de Amerikanen met 10 stuks. Met 4kantvoordeel gaat het Zwolse bedrijf de komende jaren de markt op om deze titel trachten binnen te halen en start hiermee in Zwolle.

 

De officiele start van deze gooi naar de titel vangt eind mei aan in Weekblad de Swollenaer. Dan presenteert het bedrijf haar nieuwe concept in dit weekblad met twee pagina’s vol kortingsbonnen. Op dit moment nemen 33 Zwolse bedrijven deel in verschillende branches en dat aantal wordt uitgebreid. Iedere week de leukste acties en aanbiedingen. Voor elk wat wils, van een kilo’tje kaas tot de nieuwste gezelschapspellen met korting en dat in een tijd dat men in het algemeen een beetje op de kleintjes let.

Maar 4kantvoordeel biedt meer. Naast de vele acties en aanbiedingen maakt men wekelijks ook nog eens kans op een groot prijzenpakket dat beschikbaar is gesteld door de deelnemende bedrijven. Fotografen van Pics4you.nl gaan wekelijks foto’s maken onder het winkelend publiek en de winnaar, het ‘Blokhoofd van de Week’ mag de prijzen in ontvangst nemen.

De feestelijk presentatie van de eerste 4kantvoordeelpagina’s is op woensdag 14 mei a.s. in ZYN aan de Nieuwe Markt 21-22 om 20.00.


 
 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)