Voorlichtingsavond bij Deltion

Foto van auteur

Zwolle –  Op zoek naar een MBO-opleiding in Zwolle? Deltion organiseert maandagavond 14 mei een voorlichtingsavond voor alle opleidingen. Iedereen is van harte welkom tussen 18.30 uur en 20.30 uur.

Een keuze maken voor een (vervolg)opleiding is best lastig. Daarom staan op deze avond leraren klaar om allerhande vragen te beantwoorden. Het voordeel van deze avond is dat de nieuwe student een persoonlijk gesprek kan aangaan. De avond heeft een vrije inloop. Het maken van een afspraak is dus niet nodig.

Deltion biedt ruim 450 opleidingen aan. De opleidingen zijn onder te verdelen in vijf richtingen; Horeca & Toerisme, Creatief, Techniek, Economie & Commercie en Maatschappij, Zorg & Welzijn. Tijdens de voorlichtingsavond is er ook aandacht voor nieuwe opleidingen. Operationele Techniek niveau 2 en 4, deeltijd avondopleidingen in de Economie en de opleiding Vrede & Veiligheid III zijn daar voorbeelden van.

Op de website www.deltion.nl vind je alle locaties met de daarbijbehorende opleidingen. Voor meer informatie kan er ook contact opgenomen worden met het gratis Deltion-informatienummer 0800-0755.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)