Zwolle-LIVE komt terug

Foto van auteur

Foto: Pixabay

Zwolle – Na de twee succesvolle Zwolle-LIVE edities van 2012 en 2013 bleef men de initiatiefnemers (Marco Ruiter en Fred Drouven) bestoken met vragen wanneer er weer een nieuwe Zwolle-LIVE zou komen.

Na 6 jaar met kriebels bij de beide heren zijn alle vrijwilligers en sponsoren opgetrommeld. Zwolle-LIVE editie 2019 is een feit, officieel bevestigd en de kaartverkoop is gestart. Zwolle-LIVE is een uniek live muziek evenement met de sfeer van een muzikaal bijzonder, eigentijds evenement, maar vooral een feest van en voor Zwollenaren. Vergelijkbaar of misschien zelfs nóg meer verbroederend dan bijvoorbeeld het bekende ‘Vrienden van Amstel’.

In de editie 2019 bundelen de in Zwolle bekende bands Barcode en LEAD de muzikale krachten. Een uitwisseling van bandleden en toevoeging van bijzondere muzikanten en samenwerkingen (o.a. Henri van Velzen, Marlon Jansen, Lotte Turlings en de bands Scrambled en Juffr. Jannie) legt de basis voor een doorstart van een eigen muziekevenement waar de komende jaren op doorgebouwd kan worden. Een spectaculaire 100% LIVE show. Van betoverende kleine liedjes tot bombastische drums battles. Dit keer niet de standaard covers, maar daar weer een schepje bovenop. De mensen een avond optimaal laten genieten is het doel.

Op zaterdag 30 november 2019 is wordt Zwolle-LIVE gehouden in Theater Buitensoos, die haar locatie wederom beschikbaar heeft gesteld.

Foto 1
Zwolle-LIVE komt terug - Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)