Zwolle beleven met nieuwe gids

Foto van auteur

Zwolle – ‘Beleef Zwolle’ toont alles wat iedereen wil weten over de mogelijkheden in de stad. De drietalige gids staat vol goede ideeën voor toeristische activiteiten en recreatieve uitstapjes in de stad. Leuk voor zowel de toerist als voor inwoners van de eigen regio.  De vernieuwde gids is nu gratis verkrijgbaar en staat boordevol suggesties om erop uit te trekken. 

Wanneer kan ik de Peperbus beklimmen? Welke restaurants heeft Zwolle allemaal en wat is het geheim van Graaf Sassendonk? Alle antwoorden staan in deze kleurrijke en veelzijdige gids, een compleet overzicht van alles wat er in Zwolle te doen en te beleven is. ‘Beleef Zwolle’ is overzichtelijk ingedeeld met thema’s als Doen, Beleef, Proef, Shop en Blijf, zodat alle musea, attracties, markten, restaurants, accommodaties, cafés, winkels en evenementen in Zwolle eenvoudig terug te vinden zijn.

‘Beleef Zwolle 2008’ is gratis verkrijgbaar bij de VVV winkels in Zwolle, Kampen en Vechtdal Overijssel en eveneens bij diverse toeristische bedrijven en accommodaties.

Voor informatie kunt u langskomen in de VVV winkel van Zwolle, Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat of bellen met tel. 0900-1122375. De gids is eveneens te bestellen via de webwinkel op www.vvvzwolle.nl. U betaalt echter alleen de porti- en administratiekosten.