Braziliaans jeugdteam op bezoek bij WVF

Foto van auteur

Zwolle – Een mix van samba, hoogstaande techniek en sexy voetbal. Dat staat voetbalvereniging WVF aankomende dinsdag (20 mei) te wachten.

Dan speelt voor de tweede keer het uit Brazilië afkomstige jeugdteam van Atletico Mineiro tegen het eerste elftal van WVF. Het A1-jeugdteam bracht bijzondere talenten voort zoals Maxwel, Gomes en Ronaldinho. Wie de topspelers van morgen wil zien, kan op 20 mei om 19.00 uur terecht op sportpark De Weide Steen aan de Stinsweg in Westenholte. 

11 gedachten over “Braziliaans jeugdteam op bezoek bij WVF”

 1. Goed mogelijk idd dat er nog eens eentje heeeeeeeel hoog gaat komen. Genoeg INDIVIDUEEL talent maar als groep ontbeert het broodnodige karakter. Het leek zaterdag ook wel of ze compleet door de zenuwen of de angst (mijn stukje hierover in de WVF-Kroniek komt helaas net te laat uit) waren bevangen.
  Sjon is een prima kerel maar valt volgens mij ook te verwijten dat er zaterdag geen team stond én dat er te weinig karakter in 1 staat. Er speelt overigens wel een bevolgen verdediger in 2. :'(

  Ook een beetje de cultuur van mijn cluppie hoor: mooi voetbal. Maar ja, al had je er maar 2 van de 11 die de rest ook positief konden aansteken!!! Schone taak voor de nieuwe trainer. Maar vooral voor de cultuurbewaker(s). Het roer zal toch echt iets om moeten volgens mij…….

 2. Op dat soort kwalieiten mag je tegenwoordig niet meer scouten.

  Ouderwets de mouwen opstropen en bikkelen is ‘uit’. Daaruit blijkt nl dat je niet kan voetallen, zo heb ik van de heren scouts van oa Heerenveen en Zwolle begrepen.

  Moderne voetballers moeten 3hoekjes maken en alles voetballend op lossen. Pff zie het wekelijks in de jeugd van onze eigen FCZ. Het liefst tot aan de keepert. Leuk om te zien, maar niet efficient.

 3. Jammer Dick. Je ziet in de goede leeftijdscategorie … Maar die Pannen heeft toch niet zoveel verstand van voetbal! Ken de gehele sportscene in Zwolle en /of overijssel … Kheb ze allemaal veur de lenze gehad!

 4. 😀 Op ander log merkte ik dit even later

  geschreven door dick, op 12 mei 2008 om 17:03
  Hee Marco N.(laten we dat er maar van maken), da’s die fotograaf toch? En er stond nog wat

  Van vv Berkum geweest begreep ik ook. Nee die Pannen heeft idd kansloos weinig verstand van voetbal. Maar door die Peppie-link bleef ik in de WVF-scene hangen.

 5. @ Marco: Jij gaat natuurlijk bij WVF zoveel mogelijk flitsende Braziliaantjes vastleggen. Als ze dan later topperts worden, moeten de media zeker die foto’s voor grof geld kopen 😉

 6. Dick
  Ik zit op Mallorca dan voor AD Sportwereld dan, trouwens wil je F.E. niet terug voor Richard B. Kheb het al voorgesteld aan Edu Lindeboom. Maar hij was geen voorstandert. Heb je tenminste weer mentaliteit in de ploeg en een frivole spelert minder!

 7. Valt ie tegen joh F.E. 😮 Goeie voetballer en een leuke vent.
  Denk dat Lindenbaum Richard B. niet zomaar laat gaan. Als ie in vorm is is ie heerlijk creatief met lef en soms onnavolgbaar.
  Maar Piet dan? Goed seizoen hoor!! Daarom wil ie waarschijnlijk ook graag bij ons blijven 8) Maar hr. Harry (geloof ik; veel broers) B. stond laatst wel te kijken. Bovendien kan hr. Veldwijk, ondanks zijn leeftijd, ook nog veel verstandigs over zowel WVF als Berkum vertellen. Ben bij Berkum ooit nog in de E-tjes trainer geweest met een huisarts als leider, erg gelachen en goede mensen. Zoals Rainer, Roel v. ’t O., Harry de perschef nu multi-sportief bezig bij Swollenaer. Eens mijn inwerker bij LOZ, doch na een certificaat had ik het daar snel gezien. Tevens lopen er nog enkele toppers bij Berkum rond van mijn leeftijd en……de familie Schuit & Henny van ’t H. natuurlijk! Een kleine zeer vriendelijke redelijk goeie buiten groet mij hier in S.hagen altijd omdat ik jaren tegen hem en zijn broertje speelde. Zou bij g*d niet meer weten hoe hij heet. GJ K. natuurlijk en goedvoetballende zoon Joep, die ik ook had. Tja en vast nog wel wat.

  Fotografeer je voor AD-Sportwereld; ook voor die nieuwe sportkrant van ’t AD is geloof ik dezelfde redactie.

 8. dag al dat jij het was , toen je zei ‘aardige vent’ in ander artikel over beq. Die uitspraak van je me, vond ik destijds wel grappig! Mooie wedstrijden waren dat

Reacties zijn gesloten.