Zomer in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Het was en is fraai weer in Zwolle en omgeving. Veel Zwollenaren gingen er met de Pinksterdagen op uit.

Bij de Agnietenplas was het voor de tijd van het jaar behoorlijk druk. Ook het Haersterveerpontje deed goede zaken maandag. Vele fietsers maakten een ‘Rondje Zwolle’. Anderen zochten de verkoeling op het water. Op één van de foto’s een speedboot op de Overijsselse Vecht.

29 gedachten over “Zomer in Zwolle”

 1. Het was weer HEERLIJK vandaag! Op het fietsje langs de IJssel. Laat maar branden die zon! Ik verkoel wel met een Wieckse Witte! (Het Limburgs bloed blijft toch :D)

 2. kwantityd boven kwalityd
  myn ome uit rotterdam zegt altijd, niet te lang in de zon, want dat maakt je dorstig. 😉

 3. Dick! Er is ook nog wel een Grolsch biertje met nóg meer inhoud h?? Vergeet em niet, die beroemde BEUGEL! Maar ikzelf heb thuis ook een pijpje (gelukkig ook met net iets meer inhoud :D).

  Nu hoor je mij ook niet klagen als er spontaan een Wieckse Witte voor mijn neus staat. Als het zonnetje maar blijft schijnen!

 4. Ik kwam gister langs de Millingerplas (Stadshagen). Aan de auto’s te zien, en het stukje van het strand wat ik kon zien, was het daar echt heel druk.

  Maar wel lekker natuurlijk, zo’n plas zo vlak in de buurt.

 5. Nee Japser, ook dáár gaat mijn aandacht RUIMSCHOOTS naar uit!

  Laatst mijn vriendin eens gevraagd of de mannen nu ook veel aantrekkelijker lijken/zijn met dit weer. En als ik haar mag geloven is dat ook wel zo!

 6. Ik bedoelde meer dat ik Grolsch en in grotere mate wit/blond bier niet echt lekker vind en dat ik me dan wel bezig houdt met de hertog, de kilkenny en de pauwel kwak.

 7. Als iedereen dan zo druk is met vrouwenkijken, wil ik de zware taak wel op mij nemen om het bier op te drinken. Dat moet ook gedaan worden mensen!
  Japser, je hoort mij niet klagen als ik een Hertog voor mijn neus krijg hoor! 😉 Waar kan ik em vinden? ;D

 8. Het is ook altijd wel leuk om wat te zeuren met de échte Zwollenaren en de Zwolse nieuwsgoeroes! Tis wel tijdrovend! Dat dan weer wel, wilde nog zo hard aan de slag voor een nieuwe kopfoto. Het lijkt weer eens in het (gelukkig, want het weer wordt minder) spreekwoordelijke water te vallen 😛

 9. Miranda, ik kan prima multi-tasken als het op bier drinken en vrouwen kijken neerkomt. Maar je mag best een Hertog Jan, als je die dan tegenover mij opdrinkt, wordt het voor mij wel heel makkelijk met dat 2de aspect ;D

 10. Haha… Er zijn al ideeën om voor de tropische dagen de oranje bodywarmers eventueel te vervangen door een polo! Maar… Ik sta niet continu in de stad om mensen te flitsen hoor :D. Dat doe ik 1 keer per week ;). Wie weet… winnen jullie wel een geweldig prijzenpakket! Maar eerst maar eens in de bodywarmers, want polo’s moeten natuurlijk nog geregeld en gedrukt worden.

  Bierdrinken en naar mij kijken. Er zijn vast mooiere dames! Fijn dat ik dan wel een Hertog Jan mag! Ik voel mij vereerd. Ik heb laatst bij Vengo een Heineken Extra Cold gehad. Ik ben niet wild van Heineken, vind het niet super. Maar als je dan op een warme dag een extra cold krijgt, hoor je mij ook niet klagen hoor! Het is tenslotte ook een (minder) biersoort, die bijzonder wordt geserveerd.
  Wat een sport, bierdrinken met mooi weer. Ik kijk voornamelijk naar mannen, maar dat nemen jullie voor lief neem ik aan? 😛

 11. Ik heb Dicks tip opgevolgd en even de foto’s op het log bekeken. Daar kan ik wel naar kijken hoor. Geen probleem mee.

Reacties zijn gesloten.