Presentatieavond Deltion Cabaretfestival Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Op vrijdag 16 mei 2008 organiseert het Deltion Cabaretfestival (DCF),  in Regardz Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle, een Presentatieavond voor kandidaat-deelnemers aan het komende DCF dat op 13 december 2008 plaatsvindt. Voor het echter zover is, moet de organisatie bepalen welke 12 cabaretiers (10 deelnemers en 2 standby-artiesten) hieraan mogen deelnemen.

Vanwege het grote aantal aanmeldingen is het ondoenlijk elke aangemelde cabaretier met een bezoek te vereren. Daarom kunnen aangemelden zich in Zwolle profileren tijdens een 20 minuten durend optreden in Regardz Nieuwe Buitensociëteit. Deelname aan de presentatieavond houdt evenwel niet automatisch in dat de cabaretier is geselecteerd.

Dit jaar is de internationale deelname aan het DCF weer groot. Zoals bijna elk festivaljaar dingen onze zuiderburen mee naar ‘Ovatie’, de bronzen Deltion Cabarettrofee. Kris Delember en Ygor vertegenwoordigen het Nederlandssprekende deel van België. Mohammed Reza Rahimiyan speelt,  als Nederlander van Iraanse afkomst,  op verrassende wijze met de Nederlandse taal en het publiek. Friesland wordt op de Presentatieavond vertegenwoordigd door Pieter Reitsma en Tim Dijkstra.

Aangezien de Presentatieavond slechts door 100 personen kan worden bijgewoond, heeft het publiek een toegangskaart nodig. Per persoon kunnen – vanaf zaterdag 10 mei –  2 gratis kaarten afgehaald worden aan de infobalie van de Buitensociëteit.

Presentatieavond DCF, Regardz Nieuwe Buitensociëteit, 16 mei 2008, aanvang 20.00 u., gratis kaarten – m.i.v. 10 mei – verkrijgbaar aan de infobalie T: 0384260260

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)