The Dance Factory bestaat 10 jaar

Foto van auteur

Stichting The Dance Factory-Zwolle bestaat 16 december 2006 alweer 10 jaar. Een kleine stichting die lessen Streetdance, Pilates en Showdance geeft en elk jaar leerlingen de kans geeft om al het geleerde in praktijk te brengen op een spetterende eindshow.

 

(Eigen foto)

Daarnaast werken leerlingen van TDF ook regelmatig aan allerlei projecten mee. Zo dansen veel leerlingen elke zomer in een kindermusical in Avonturenpark Hellendoorn of werken als geest, heks of monster in ‘Heksendoorn’ oftewel avonturenpark Hellendoorn in de oktobermaand. Het showteam stond o.a. achter zanger ‘Jannes’ tijdens een mega- piratenfestival en een streetdance-team doet mee aan wedstrijden.

De stichting is erg klein en jaarlijks varieert het aantal leerlingen tussen 40 en 60 personen. Volgens oprichtster Mirjam Oelen maakt dit het juist uniek, overzichtelijk en absoluut niet commercieel. Het is ook niet de bedoeling om een grote ‘dansschool’ te worden. Het plezier in dansen staat voorop en dat is de grote kracht van The Dance Factory. Sinds oktober is er een ook een showdance groep voor 25+ ers opgestart. Op de site zijn veel foto’s, video’s en uitgebreide informatie te vinden. http://www.tdf.danst.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “The Dance Factory bestaat 10 jaar”

Reacties zijn gesloten.