Viva la Diva met optreden ‘Hanneke’

Foto van auteur

Zwolle – Viva la Diva is de populaire vrouwenavond van COC Zwolle. Vier keer per jaar komen dames uit de wijde regio naar het café aan de Kamperstraat voor een gezellige en swingende avond. Op zaterdagavond 31 mei kunnen bezoekers onder meer een optreden van de Zwolse zangeres Hanneke (bekend van The Fax) verwachten.  

Haar repertoire is swingend, bekend, van disco tot soul, van Nederlandse toppers tot gouwe ouwe hits. Kortom: meezingen en ondertussen ook lekker dansen! Viva la Diva opent de deuren om 22.00 uur. Nog voor middernacht begint het optreden, dus kom op tijd. Het feest duurt tot kwart voor drie.

 

Entree: 3 euro voor COC leden, 6 euro voor niet COC leden.

In het pand van COC Zwolle wordt een divers aanbod aan activiteiten georganiseerd. Het café is sowieso vier avonden per week geopend, met de disco op zaterdagavond als wekelijks hoogtepunt. De regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit werkt met een café, discussie, hulp en voorlichting aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Viva la Diva met optreden ‘Hanneke’”

  1. wanneer houden ze dan ook eens een mannen avond? door die stomme thema avond moeten de mannen zwolle veruilen om te gaan staapen naar een andere gay tent buiten zwolle terwijl vrouwen wel elk weekend daar terecht kunnen. Dom gedoe die thema avonden!!!

  2. bennie, dan heb je de Misty toch nog? Of is dat geen gay-café? En daarbij, 4 avonden in het jaar kun je toch ook gewoon naar een niet-homo bar? Of moet het persé ‘gay’ zijn? Overigens niet om homo’s / homocafé’s af te kraken hoor, heb daar alle begrip voor, maar als 4 avonden per jaar een echt gemis voor je is, vraag ik me af of je je op uitgaansgebied niet wat breder kunt oriënteren…. 😉

Reacties zijn gesloten.