Jongen op opgevoerde snorfiets gepakt

Foto van auteur

Zwolle – Op de Oldeneelallee werd op maandagmiddag 19 mei een 14-jarige Zwollenaar aangehouden. Medewerkers van de politie zagen de jongen rijden op een snorfiets waarop deze er vandoor ging.

Na een korte achtervolging kon de jongen echter toch tot stoppen worden gebracht. Hij bleek de snorfiets van zijn vader zonder toestemming te hebben meegenomen. De bromfiets bleek daarnaast een te hoog vermogen te hebben en haalde bij de meting op de rollerbank 59 km per uur. Met twee processen-verbaal op zak werd de jongen aan zijn ouders overgedragen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Jongen op opgevoerde snorfiets gepakt”

 1. Sorry, beste weblogmedewerkers, maar dit soort nieuws vind ik wel zo ontzettend onbelangrijk. Waarom wordt dit er toch telkens opgezet? Ik heb ooit in Hardenberg gewoond en zelfs daar stonden dit soort dorpsweetjes niet in de krant…. šŸ˜‰

 2. Ik kan me indenken, dat mensen de politie bezig heeft gezien met deze actie en hier even een kijkje komt nemen om te zien wat er aan de hand was.

  Beetje weten waar de politie zoal mee bezig is is toch niet zo erg?

 3. Ik zie zo vaak meerdere politieauto’s omgevingen afstruinen, of mensen die hardhandig opgepakt worden, waar later niets over te lezen is. Dit soort gevalletjes dan weer wel. Ik zeg niet dat het zo is, maar het komt op mij een beetje over alsof de politie op deze manier een soort schijnveiligheid probeert te creĆ«ren….Zal vast een andere reden voor zijn, maar waar ik die dan moet zoeken weet ik niet

 4. Niet om het Ć©Ć©n of ander maar je ziet ook ook berichten van aangehouden dronkenlappen die achter het stuur gekropen zijn.


 5. Ik ben blij dat dit nog nieuwswaarde heeft in Zwolle. šŸ™‚
  Dan is het toch nog niet zo zo slecht gesteld met onze geliefde stad. 8)

 6. Big Bouw en ,,,,,Dat begrijp ik, maar dit is nu precies met wat ik bedoel met ‘het lijkt wel of ze een schijnveiligheid proberen te creĆ«ren’. Ken een meisje dat bruut verkracht is 1,5 jaar terug. Niets over gelezen in de krant. Knokpartij met politie op het station 3 weken terug, niets in de krant. Zoals ik al zei, complete politieacties met meerdere wagens en speurhonden; niets in de krant. Als ze dit artikelen over brommers er dan wel inzetten, leest men alleen dit nieuws en gaat men inderdaad denken; Zwolle is een heel veilige stad, want een opgevoerde brommer is nog nieuws. Het lijkt dan wel of dit een strategie is om de burgers zoet en onwetend te houden.

  Zoals ik al zei, er zullen wellicht andere redenen voor zijn, maar het geeft me wel te denken….

Reacties zijn gesloten.