Wythmenerplas tóch weer locatie van Dancefeesten

Foto van auteur

Wijthmenerplas
Foto: Wouter Steenbergen

Zwolle – De gemeente heeft de Zwolse kalender voor 2020 gevuld en maakt bekend wat er aankomend jaar in onze stad te doen is. Deze agenda is stevig gevuld met sportieve, culturele en culinaire evenementen.

Wat echt opvalt is dat er meer dancefeesten gepland staan dan afgelopen jaar. De gemeente geeft aan dat er mogelijk niet twee, maar vijf dancefeesten in Zwolle zijn. De jongeren die van dansen en muziek houden nog meer beleven in Zwolle. Zij kunnen náást de al bestaande dance-evenementen Kingdance en Dance4Liberation in 2020 ook terecht bij één of mogelijk twee nieuwe dance-evenementen aan de Wijthmenerplas.

Op 20 juni staat het dancefeest Into the Summer op het programma voor de Wijthmenerplas. Aan het einde van de zomer komt er mogelijk nog een feest bij, namelijk Infection. Of dit feest ook echt door zal gaan is tot nu toe nog onzeker.

Bekende feesten, zoals de Bruisweken voor nieuwe studenten, het Straatfestival en de intocht van Sinterklaas worden in 2020 weer georganiseerd. En natuurlijk de grootse en meeslepende evenementen als het Bevrijdingsfestival en het IJsbeeldenfestival. Voor kleinere, intieme evenementen, zoals het Kattegatfestival in Hanzeland is er in 2020 ook plaats. De dit jaar voor het eerst en met succes georganiseerde Zwolle Pride keert volgend jaar, onder voorbehoud van financiering, terug.

De evenementenkalender is te vinden op www.zwolle.nl/evenementen.

Foto 1
Wijthmenerplas - Foto: Wouter Steenbergen
Wijthmenerplas
Foto: Wouter Steenbergen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)