McDonald’s zoekt kinderen voor McHappy Day

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Op woensdag 27 november is het McHappy Day bij McDonald’s. Dé dag dat McDonald’s stil staat bij de samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds. Een belangrijk goed doel want door de Ronald McDonald Huizen kunnen ouders dichtbij hun kindje zijn die in het ziekenhuis ligt.

McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle is zoek naar kinderen uit de omgeving Heerde, Kampen en Zwolle die het echt even nodig hebben om op McHappy Day verrast te worden met een fijne middag bij McDonald’s. Als je iemand kent die wel in het zonnetje gezet mag worden, kun je diegene opgeven.

De opgave verloopt als volgt: stuur een mail onder vermelding van McHappy Day naar Melanie van Riel. In deze mail moet onder andere jouw naam en telefoonnummer komen te staan. Ook wil McDonalds de naam, leeftijd, woonplaats en interesses van het kind, die je wilt opgeven, weten.

Opgeven kan tot en met 10 november 2019. Op 12 november 2019 wordt er persoonlijk contact opgenomen met de persoon van opgave. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Foto 1
McDonald’s zoekt kinderen voor McHappy Day - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto