Zwollenaar Tang dingt mee naar grote pokerprijs

Foto van auteur

Zwolle – De tien finalisten van Everest Poker Avalanche 2008 strijden van donderdag 29 mei tot maandag 2 juni om $ 1.000.000 tijdens een cruise op de Middellandse Zee.

Onder de finalisten bevinden zich twee Nederlanders, waaronder de 25-jarige Wing Kwok Tang uit Zwolle. Het luxe cruiseschip ‘Navigator of the Seas’ vertrekt op 29 mei vanuit Barcelona en vaart via Nice naar Ibiza. De winnaar van vorig jaar, de Duitse Frank Stumpf, incasseerde midden op de Ionische Zee maar liefst $ 220.000. Ook dit jaar gaat niemand met lege handen naar huis.

Everest Poker is een van de weinige onafhankelijke pokerrooms die geen deel uitmaken van een netwerk en is daarnaast de exclusieve licentiehouder van haar pokersoftwaretechnologie. De pokerroom geldt als een van de drie populairste pokersites in Europa. Everest Poker besteedde als een van de eerste in Europa aandacht aan de Europese pokergemeenschap door een unieke en aantrekkelijke omgeving te bieden aan Europese spelers. Zij sponsort diverse belangrijke pokertoernooien in o.a. Duitsland en Frankrijk en organiseert satellietkwalificatietoernooien voor een aantal van de belangrijkste pokerevenementen in Europa. Inspelend op de vele niet-Engels sprekende pokerspelers over de wereld, heeft Everest Poker haar pokersoftware volledig vertaald in 11 talen. Daarnaast biedt Everest Poker spelersupport aan in 16 talen. Everest Poker is eigendom van Ultra Internet Media.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)