Alain Clark hoofdact tijdens GRASconcert

Foto van auteur

Zwolle – Alain Clark is de aansprekende hoofdact tijdens het jaarlijkse Stentor GRASconcert op het Grote Kerkplein in Zwolle. De GRASweek, de algemene introductieweek voor Zwolse studenten, beleeft ieder jaar een hoogtepunt tijdens het concert op de donderdagavond. Het concert vindt plaats op 21 augustus en begint om 20.00 uur. De avond is vrij toegankelijk voor alle Zwollenaren.

Nu het nieuwe studiejaar nadert krijgt de line-up van het Stentor GRASconcert steeds meer vorm. Naast Alain Clark hebben de Zwolse studenten ook de band Mala Vita al weten vast te leggen. Alain Clark is vooral bekend door zijn megahit ‘Father and friend’, het duet met zijn vader. De zanger heeft een ‘godvergeten’ soulstem en won vorige maand nog een drietal 3FM awards. Onder meer voor beste zanger en beste single. In februari ontving hij een gouden plaat voor zijn laatste album ‘Live it Out’.

Mala Vita vindt haar roots in de reggae, ska en punk. Zij vond haar oorsprong drie jaar geleden toen een hardcore-zanger en reggae-gitarist besloten iets nieuws te willen proberen. Inmiddels is Mala Vita vooral bekend door haar live optredens die garant staan voor een schitterend feest.

De GRASweek is de algemene introductieweek van Zwolle, bedoeld voor alle aankomende eerstejaars studenten van het HBO en WO in Zwolle. GRAS staat voor ‘Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren’ en is een gezamenlijk initiatief van de Christelijke Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de gemeente Zwolle. Dit jaar is de vierde editie van de GRASweek van 19 tot en met 23 augustus. De organisatie wordt gedragen door meer dan 130 vrijwilligers.

GRASweek trad dit jaar toe tot LOCI, het Landelijk Overleg Centrale Introducties.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Alain Clark hoofdact tijdens GRASconcert”

Reacties zijn gesloten.