Workshop voor Zwolse culturele amateurorganisaties

Foto van auteur

Zwolle – Het is niet altijd duidelijk welke taken een bestuur uit moet voeren, de overdracht naar nieuwe bestuursleden verloopt niet altijd soepel en het blijkt vooral lastig te zijn om nieuwe bestuursleden te vinden: dat blijkt uit een lopend onderzoek naar de Zwolse amateurkunst. Op 24 juni organiseert de gemeente Zwolle een workshop voor Zwolse culturele amateurorganisaties.

De workshop ´Cultural Governance´ wordt georganiseerd door bureau Kunst en Zaken. In de workshop komt aan de orde hoe het bestuur van een culturele amateurvereniging of stichting zou moeten functioneren. Naast deze workshop geeft de heer De Haan, chef van de stadsredactie van De Stentor, voorlichting over het opstellen van persberichten en over het belang van PR voor de organisatie.

De workshop wordt gehouden op dinsdag 24 juni 2008 in de Burgerzaal van het Stadhuis. De inloop is vanaf 15.30, om 16.00 uur start de workshop. De workshop wordt rond 17.30 uur afgesloten met een borrel. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Besturen die geen uitnodiging voor deelname hebben ontvangen van de gemeente, maar wel belangstelling hebben, kunnen maximaal 2 afgevaardigden aanmelden vóór 16 juni per email m.zweers@zwolle.nl of telefoon (038) 498 42 97.