FC Zwolle zoekt gegevens oud-contractspelers

Foto van auteur

Zwolle – FC Zwolle wil de banden aanhalen met haar oud-contractspelers. Op dit moment zijn er veel namen bekend van spelers die in het verleden bij PEC, PEC Zwolle, PEC Zwolle ’82 en FC Zwolle hebben gespeeld. Helaas is FC Zwolle nog niet in het bezit van alle namen.

Langs deze weg wil FC Zwolle haar oud-contractspelers verzoeken contact op te nemen via info@fczwolle.nl  of te bellen naar 038-4534948. Hiermee wil FC Zwolle controleren of iedereen op de lijst staat en, wanneer dit niet het geval is, namen bijschrijven.

11 gedachten over “FC Zwolle zoekt gegevens oud-contractspelers”

 1. tja
  hallo het gaat om namen en niet de adressen. dat ze om namen vragen is een hele slechte zaak, sterker nog een schande.
  Maar zegt mij genoeg over de huidige organisatie.

 2. 20 jaar oud adressenbestand?
  Ik wil wel eens zien welke organisatie wél alle naw gegevens van zijn mensen heeft van 20 jaar (of meer) geleden. Kan je wel “schande” over spreken, maar zo gek is deze oproep echt niet. Ik me goed voorstellen dat er het een en ander mist door reorganisaties uit het pre-digitale tijdperk. Bovendien is het juist een goed initiatief om contact te zoeken met deze mensen.

 3. Ja, hier mag je wel over schande spreken. In ieder geval schokkend. Maar ik ben bang dat het omgaan met je verleden als organisatie,bedrijf,club,samenleving,land in heel NL er niet veel beter voor staat.

 4. modern
  Ik geef ZwolschKwartier zeker gelijk. Pas halverwege jaren negentig is het bij de meeste bedrijven dat de digitale historie op orde is gekomen. Natuurlijk zullen de namen wel her en der op papieren archief staan maar dat is bijna niet te doen. Zo’n oproep is de kortste klap en ik denk dat de namen wel mee zullen vallen maar dat vooral de adressen een probleem zullenl zijn en blijven. En ja, dat is bij de meeste bedrijven zo en nee, ik vond dit niet schokkend; kwestie van tijdsgeest.

 5. Pepe Fernandez-Herman Heskamp-Jan Hendriksen-Jan Rorije-Fons Stoffels-Lody Kragt-Jan Hoogendoorn-Wojo Gardasevic- enz….enz…..

Reacties zijn gesloten.