18e Zwolse Boekenmarkt

Foto van auteur

Zwolle – De 18e editie van de Zwolse Boekenmarkt belooft weer een succes te worden. Op zondag 1 juni staan ongeveer 170 kramen met oude en tweedehands boeken in een lang lint door de binnenstad.

De boekaanbieders komen uit het hele land en er is geen onderwerp te bedenken of er worden wel boeken over aangeboden. De kramen staan opgesteld in de Diezerstraat, op de Grote Markt en op de Melkmarkt. De boekenmarkt begint omstreeks 10.30 uur en eindigt om 17.00 uur. De vroege verzamelaars struinen koortsachtig om de ontbrekende exemplaren op te sporen. Het grote publiek zoekt relaxed naar een leuke roman of kinderboek. Maar de sfeer is altijd prima. Het is geen koopzondag, dus er is ruim parkeermogelijkheid in en rond het centrum. In de stad, maar ook in het Stedelijk Museum en de Bibliotheek Zwolle kan men onder het genot van een kop koffie nagenieten van de aankopen. En wie uitgekeken is, kan op één van de locaties in de stad aanschuiven bij een vertelvoorstelling, want op 1 juni is er tevens het Zwols Vertelfestival.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “18e Zwolse Boekenmarkt”

  1. Iemand die een lijst heeft van boekverkopers die een stand hebben komende zondag. Of weet waar ergens op het WWW een lijst staat

    Jeroentje

Reacties zijn gesloten.