Handbaldames Travelbags/HV Zwolle verliezen nipt van Wesepe

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Zondag 1 december stond Wesepe DS1 op het programma voor de dames van Zwolle. Eerder dit seizoen, hebben de handbaldames met één punt verschil gewonnen van Wesepe in een bekerwedstrijd.

Gebrand om nogmaals de winst te behalen, begonnen ze aan de wedstrijd. Het ging gelijk op, om en om werd er gescoord. Waar de Zwolse dames steekjes lieten vallen in de verdediging, werden kansen weer benut aan de andere kant.

Het rustsignaal klonk en met een kleine achterstand gingen de dames de kleedkamer in. Met nieuwe focus begon HV Zwolle aan de tweede helft, en dat gebeurde sterk. Met vier snelle tegenaanvallen werd de achterstand omgedraaid naar een 17-15 voorsprong. Echter namen de dames uit Wesepe hier geen genoegen mee en wisten het terug te brengen naar 19-19.

Vanuit deze stand maakten beide ploegen het uitermate spannend in het laatste deel van de tweede helft. De doelpunten vielen wederom aan beide kanten, echter wist Wesepe in de slotfase de overhand te hebben. Met nog een minuut op de klok, stond het 30-32. Helaas wist Zwolle niet dichterbij te komen dan 31-32, en rolde het balletje van geluk dit keer naar de kant van de dames van Wesepe.

Een nederlaag waar flink om gebaald is, maar met opgeheven hoofd gaan de dames zich voorbereiden op volgend weekend.

Ook dan kunnen ze alle ondersteuning gebruiken en hopen de supporters op 8 december weer te zien. Want om 12.50 uur spelen de dames tegen Overwetering DS1 in Sporthal Zwolle Zuid.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)