SV Zwolle JO11-1 kampioen in eerste klasse

Foto van auteur

Door Redactie

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – SV Zwolle JO11-1 heeft afgelopen zaterdag het kampioenschap in de eerste klasse binnengehaald. De ploeg van Michel Bruggeman en Sam Blom kende weinig moeite met Berkum JO11-2 en stelde met een 9-0 overwinning de eerste plaats veilig.

Tien wedstrijden, tien winstpartijen, 89 goals voor en vijf tegen. De cijfers zijn indrukwekkend. SV Zwolle JO11-1 is een team zonder grote uitblinkers, waarin iedereen zijn steentje bijdraagt.

De sfeer in het team is geweldig en dat is terug te zien op het veld, waarin niemand te beroerd is het vuile werk voor een ander op te knappen. De grootste progressie is dit halve jaar echter gemaakt op voetballend gebied, waarbij vooral de laatste drie wedstrijden een lust voor het oog waren.

Na het laatste fluitsignaal barstte een groot feest los met onder andere vuurwerk en kampioensshirts. Nadat de jongens én de trainers met kleren en al onder de douche waren geweest gingen de festiviteiten door in de kantine, waar de jongens een medaille en patat kregen.

Ook hadden verschillende ouders gezorgd voor een speech, appeltaart en een prachtig verzorgd pakket van onze sponsor Piccolini, bestemd voor de trainers.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)