Grote belangstelling voor Librije’s Hotel

Foto van auteur

Zwolle – Het succesvolle Librije-3 sterrenpaar Jonnie en Thérèse Boer opende vorige week hun eigen Librije’s Hotel. Zondagmiddag was er een open huis. De belangstelling daarvoor was erg groot. In de loop van de middag vormde zich een lange rij wachtenden voor een bezoek aan de open middag van het nieuwe hotel aan het Spinhuisplein. De organisatie laat zondagavond weten, dat ongeveer 4.000 bezoekers de hoofdingang van het hotel gepasseerd hebben.

Dat het ‘Spinhuis’ zondagmiddag de deuren opende voor geïnteresseerde Zwollenaren heeft het nieuwe hotel geweten. Duizenden personen namen de moeite om een blik in het fraaie hotel te werpen. Eenmaal binnen werden de gasten voor een puzzeltocht uitgenodigd. Onder de deelnemers werd een overnachting verloot. Een aantal luxe hotelkamers kon bezichtigd worden. Evenals de binnenplaats en het kookatelier. De bezoekers keken hun ogen uit!

Via ‘Lees verder’ vindt u meer foto’s…

Het Spinhuis (anno 1739), is de voormalige monumentale vrouwengevangenis van Zwolle. Het Librije’s Hotel is een verlengstuk van restaurant De Librije. Gastvrijheid en service staan hoog in het vaandel. Johan Visser en Milena van Bemmel hebben de taak van ‘hotel-bewaarders’ op zich genomen. Zij zullen er voor zorgen dat het u tijdens een verblijf aan niets ontbreekt.

Het Librije’s Hotel wordt een stijlvol vijfsterrenhotel. Er zijn naast de 20 luxe hotelsuites, een restaurant, een kook- en wijnschool, een wijnbar en verschillende ruimtes voor vergaderingen of besloten gezelschappen. De luxe suites zijn alle zo ingericht dat de gast optimaal kan genieten van zijn verblijf. Hotelgasten hebben de keuze uit verschillende twee persoonssuites variërend van 275 euro tot 550 euro (exclusief ontbijt). Op zondagavond is het hotel gesloten.’


Het Kookatelier…

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)