Polite zoekt twee automobilisten na verlaten plaats ongeval

Foto van auteur

Foto: Pim Haarsma

Zwolle – Op maandag 9 december 2019, omstreeks 10.43 uur, reed een snorfietser op de Hortensiastraat te Zwolle, zij kwam uit de richting Deventerstraatweg en rijdende in de richting met de kruising met de Seringenstraat. Op dat moment kwamen er haar twee auto’s tegemoet en bleek dat de achterste auto door de voorste auto werd gesleept.

De combinatie van beide auto’s sloeg af op het moment dat de snorfietser deze beide auto’s dicht was genaderd. De snorfietser remde hard en kwam hierdoor ten val en schoof tegen de achterste auto aan. De voorste auto was een rode Peugeot 405 en de gesleepte auto een donkergroene Mini met de letters RV in het kenteken.

Beide bestuurders hebben kort gesproken met de snorfietser en vertelden dat zij de beide auto’s zouden wegbrengen en daarna zouden terugkomen maar dit laatste is niet gebeurd.
De snorfietser heeft letsel overgehouden aan dit ongeval en is er schade ontstaan aan de door haar bestuurde snorfiets. Zij heeft aangifte gedaan van verlaten plaats ongeval.

De bestuurder van de rode Peugeot is een blanke man van ongeveer 40/50 jaar oud. Hij heeft grijs kort haar en is brildragend. De lengte van de man is ongeveer 1.80 meter.
Ook is het signalement van de bestuurder van de donkergroene Mini bekend. Het gaat om een blanke man van ongeveer eind 20/begin 30 jaar oud. Deze man heeft zwart haar, gezichtsbeharing en een erg mager postuur. Hij heeft ook een lengte van ongeveer 1.80 meter.

De politie zoekt getuigen. Was u betrokken bij het ongeval, heeft u iets gezien of kent u de combinatie van de voertuigen. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)