Zwolse ondernemers voor verbreding A28

Foto van auteur

Den Haag/Zwolle – Zeventig ondernemers uit Zwolle hebben in de Tweede Kamer gepleit voor een snellere verbreding van de A28. Ze vrezen dat hun bedrijven onbereikbaar worden als de doorstroming op de snelweg niet snel verbeterd.

Ook maken de ondernemers zich zorgen over het extra fijnstof dat vrijkomt in files. Vorige week werd bekend dat de verbreding van de A28 is uitgesteld, omdat er nog luchtonderzoek nodig is. De ondernemers waren uitgenodigd door het Zwolse Tweede Kamerlid Van Hijum. Ze spraken in Den Haag verder over zaken als innovaties en ontslagrecht.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Zwolse ondernemers voor verbreding A28”

  1. Zo’n luchtonderzoek is natuurlijk weer dikke vette onzin!

    De auto’s gaan hier toch wel voorbij komen! Of ze nu stilstaan of gewoon met een lekker gangetje voorbij rijden…

  2. Is geen onzin, want daarmee kan je aantonen dat het “lekker doorrijden” veel beter voor de luchtkwaliteit is dan het stagneren (veelal bewust) van het verkeer.
    Je kan daarmee (voor de zoveelste keer) aantonen dat bussen meer verontreinigen dan auto’s. Dus ik zie wel wat positiefs in dat onderzoek 😉

  3. Ja ok, dan ben ik het er ook wel mee eens. Maar ik ben bang, dat als dat de conclusie uit het onderzoek is het rapportje erover zal verdwijnen als sneeuw voor de zon 🙁

  4. Hoezo iets positiefs in dit onderzoek? Het is gewoon een onzinnig onderzoek dat al eerder is uitgevoerd en alleen maar onnodig meer geld kost. Het antwoord weten we allang. Gewoon een smoes om de hand op de knip te houden maar ondertussen wel graaien.
    Straks is alles volgebouwd op Hessenpoort (incl. Ikea en vd Valk) en dan loopt het helemaal vast. De Zwolse politiek moet zich laten horen in dezen en wel direct!!

Reacties zijn gesloten.