Burgerpanel Waterschap

Foto van auteur

Zwolle – Om te weten wat burgers vinden van het waterschap, haar taken en haar dienstverlening is het Waterschap Groot Salland vorig jaar gestart met een Burgerpanel.  Het is het eerste digitale waterschapspanel in Nederland. Na de eerste peiling – die bruikbare resultaten opleverde – gaat nu de tweede peiling van start. Deze staat in het teken van de Waterschapsverkiezingen (van 13 tot 25 november) en de rol van het waterschap op het gebied van (water)recreatie.

Beide onderwerpen zijn voor de rol van het waterschap van groot belang. De resultaten uit het Burgerpanel leveren een bijdrage aan de keuze die het waterschapsbestuur moet maken over deze onderwerpen. Een peiling bestaat uit 40 vragen over waterschapsgerelateerde onderwerpen. In totaal voert Groot Salland vier keer per jaar een peiling uit. Invullen neemt ongeveer tien minuten per keer in beslag.  Geïnteresseerd om in het Burgerpanel zitting te nemen en uw mening en ervaringen te delen met het waterschap? Aanmelden kan via de website, www.wgs.nl/burgerpanel.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Burgerpanel Waterschap”

  1. er is zo ontzettend veel geld bij de waterschappen dat ze van gekkigheid niet weten wat ermee te doen. wordt hoog tijd dat de regering hier eens stevig ingrijpt

Reacties zijn gesloten.