Mannen horen pistoolschoten na verkeersconflict

Foto van auteur

Zwolle – Op donderdagavond 5 juni kreeg de politie een melding dat twee personen waren beschoten aan de Wanningstraat. Op de Willeartstraat trof de politie een 20-jarige Zwollenaar en een 16-jarige Borculoër aan. Zij waren ergens mee beschoten door een andere man.

De 16-jarige Borculoër had een verkeersconflict gehad met een auto en achter de auto bevond zich een fietser. Op een gegeven moment wilde de fietser de Borculoër slaan waarop de Borculoër er met zijn scooter vandoor ging om de klap te ontwijken. De fietser ging vervolgens naar binnen bij een flat en kwam even later naar buiten waarna de Borcoloër en de 20-jarige Zwollenaar geluiden die klonken als pistoolschoten hoorden. Hierop gingen de Zwollenaar en Borculoër naar het politiebureau aan de Willaertstraat alwaar zij hun melding doorgaven aan de meldkamer, waarna de politie ter plaatse kwam. Op basis van een beschrijving van het signalement van de man werd door de politie direct een onderzoek in deze zaak ingesteld en werd er door politie uitgekeken naar de man.

Aan de Palestrinalaan/Middelweg werden twee agenten aangesproken door een aantal mensen. Zij hadden de man zien fietsen over de Middelweg. Aan de Obrechtstraat werd de man, een 35-jarige Zwollenaar aangehouden. De man had geen wapen bij zich en in de woning van de man werd ook geen wapen aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

5 gedachten over “Mannen horen pistoolschoten na verkeersconflict”

  1. Hij had een conflict met een automobilist en toen wilde iemand die achter de automobilist stond hem slaan. (wat is de relatie tussen automobilist en de fietser? waar is de automobilist gebleven?) Het slachtoffer reed weg op zn scooter waarna de fietser een flat binnenging (welke flat? aan de wanningstraat?) om een pistool(?) op te halen en op daarna zijn er waarschijnlijk schoten gelost. Agenten zijn daarna aangesproken omdat zij een man hebben zien fietsen (die zich verdacht gedroeg? op welke manier gedroeg hij zich dan verdacht? waarom zou je anders agenten aanspreken dat je iemand ziet fietsen?) Aan de obrechtstraat is de man daarna aangehouden (er is geen pistool gevonden, is er onderzoek gedaan naar kruitsporen?, zijn er hulzen gevonden aan de wanningstraat?)….wow dit echt een van de meest wazige verhalen die ik hier ooit heb gelzen ;D

  2. Tuurlijk had ie toen geen pistool meer. Tjonge jonge, denkt je dat ie em (als ie em al had) bewaard tot ie em aan de pliesie mag showen 😀 😀 😀 😀

    Maar is niet onderzocht of het “gewoon een luchtdrukpistool” kan zijn geweest? Bedoel dat mag ook niet maar……Is het mogelijk voor de admin om ons te laten weten hoe dit verhaal afloopt?

Reacties zijn gesloten.