Senioren Holtenbroek in actie voor Wijkbudget

Foto van auteur

Zwolle – In het kader van het Project Wijkbudgetten van de gemeente Zwolle wordt er in de week van 16 t/m 21 juni een verkiezing gehouden in de wijk Holtenbroek. Bewoners van Holtenbroek kunnen in deze week stemmen op ideeën die zijn ingediend om voorzieningen in de wijk te verbeteren. Middels stembiljetten, die huis aan huis worden bezorgd door de gemeente, kunnen per woonadres 2 stemmen worden uitgebracht. Het idee met de meeste stemmen wint. De uitslag wordt bekend gemaakt op zaterdag 21 juni ’s avonds tijdens het wijkfeest Holtenbroek. De senioren van Holtenbroek promoten hun idee nummer 5, Seniorenplein Holtenbroek.

Idee nummer 5 op de lijst is het realiseren van een gezellig ontmoetingsplein voor 55-plussers met voorzieningen in de grote hal van woonzorgcentrum Fermate. Fermate, een locatie van Driezorg, ligt aan de Händellaan 315 tegenover het winkelplein van Holtenbroek. Het ontmoetingsplein is bedoeld voor alle senioren uit de wijk Holtenbroek! Onder de voorzieningen vallen, naast een gezellig ontmoetingsplein waar ouderen dagelijks terecht kunnen voor een lekker kopje koffie, óók een internet- en computercafé met 8 computers voor cursussen en workshops voor senioren. Verder willen de senioren een leukere aankleding en faciliteiten voor gezellige middagen en avonden of informatiebijeenkomsten over zaken die senioren interesseren.

Wat kunnen bewoners uit Holtenbroek doen?

Bewoners wordt gevraagd om hun stem uit te brengen op idee nr. 5! Wanneer het stembiljet wordt ingeleverd bij de receptie van woonzorgcentrum Fermate óf woonzorgcentrum Havezate ontvangt u als dank voor uw moeite een gratis kopje koffie met wat lekkers! Levert men het stembiljet in bij Fermate op zaterdag 21 juni vóór 16.00 uur (tijdens het gezellige wijkfeest) dan ontvangen ze zelfs een lekkere pannenkoek. Wij hopen dat bewoners van Holtenbroek, met het uitbrengen van hun stem op idee nummer 5, willen helpen om de voorzieningen voor senioren in Holtenbroek te verbeteren. Voor vragen kunt u overdag terecht bij de receptie van Fermate, tel. (038) 468 66 40. Verder staat er binnenkort een marktkraam in de hal van Fermate met meer informatie over idee nr. 5.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)