CSV’28 kleurt Stadshagen oranje

Foto van auteur

Zwolle –  Op 7 mei 1928, tijdens een mooie lenteavond, werd CSV’28 opgericht. Dat betekent dat we in 2008 al 80 jaar bestaan. En dat wil CSV’28 vieren! Daarom houdt de club op 21 juni open huis op het nieuwe sportpark “De Verbinding” in Stadshagen.

In februari hebben de leden van CSV’28, sponsoren en overige genodigden tijdens de officiële opening de mogelijkheid gekregen het park en de accommodatie te bekijken. Nu is de beurt aan de wijkbewoners van Stadshagen. Voor vertier wordt gezorgd. Er is van alles te beleven, voor iedereen.  Zo heeft de organisatie beslag weten te leggen op een megastormbaan en een kinderpaleis. Ook wordt er een heuse voetbalzeskamp georganiseerd voor de jeugd. Naast penaltyschieten, blikschieten en doelschieten kan er ook op stropdassen worden gemikt. Ook mogen de snelheidsmeter en slalom niet worden vergeten. Per leeftijdscategorie zijn hier prijzen aan gekoppeld voor de besten, maar iedereen wint iets. Naast deze activiteiten speelt het eerste elftal van CSV’28 een wedstrijd tegen een gelegenheidselftal. Wie dat zijn, dat verklapt de voetbalvereniging nog niet.

Uiteraard mogen versnaperingen niet ontbreken op zo’n groot festijn. Er zullen diverse lekkernijen te verkrijgen zijn, waaronder broodjes hamburger, beenham. Voor de kleintjes is er popcorn, of een lekkere suikerspin.

Op deze dag is er ook een informatieteam van CSV’28 aanwezig, om u meer te vertellen over de club, het lidmaatschap of andere zaken binnen de club. Schroom niet, vragen staat vrij.

De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door Stemmingsorkest “Le Bombardon”. Dit orkest staat garant voor gezellige muziek op menig festival, en mag dus bij ons zeker niet ontbreken.

Natuurlijk kan een festival niet zonder sponsoring en inkomsten. Daarom organiseert CSV’28 een verloting met een gevarieerd prijzenpakket, met als hoofdprijs een rondvlucht per helicopter.

Om de festiviteiten af te sluiten, wordt er aan het eind van de middag voor genodigden een barbecue georganiseerd, met aansluitend een knallende feestavond, welke ook het karakter heeft van een reünie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)