LEGO® WORLD 2008

Foto van auteur

Zwolle – Van donderdag 16 tot en met dinsdag 21 oktober 2008 gaan de deuren van de IJsselhallen in Zwolle weer open voor het grootste LEGO®  spektakel ter wereld: LEGO WORLD. Het evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. Urenlang bouwplezier en diverse attracties worden tijdens LEGO WORLD afgewisseld met spetterende muzikale optredens op het JETIX podium.

De locatie wordt omgetoverd tot een enorm LEGO paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen. Dit jaar is er op LEGO WORLD een gigantische jungle aanwezig compleet met een heuse waterval, een touwbrug en jungle dieren. Dappere bezoekers ontdekken hier de wereld van Indiana Jones en gaan met hem op schattenjacht. LEGO Racers is er speciaal voor de stoere jongens. Zij kunnen plaats nemen achter het stuur van de échte LEGO Ferrari of lekker mee racen met de Tiny Turbo’s. De jongste kinderen voelen zich bij het thema circus een echte circusartiest. Hier kunnen zij in een circuspiste oefenen met allerlei circus attributen. In de vrolijk gekleurde bakken vol DUPLO kunnen ze zelf circus bouwwerken nabouwen of eigen creaties maken. Bij LEGO City wordt een complete stad nagebouwd met een echte haven, spoorbaan en brandweer. Natuurlijk ontbreken de prachtige en imposante bouwwerken van vereniging De Bouwsteen niet!

 

De populaire zangeres en presentatrice Sita zal de presentatie van de JETIX Party voor haar rekening nemen. Hier zullen weer heel veel top artiesten komen optreden! Wie dat allemaal zijn, blijft nog even een verrassing, maar het wordt weer een mooi feestje. Uiteraard zijn al je favoriete JETIX Characters ook weer van de partij, dus wil jij Totally Spies, Pucca en Garu, Yin en Yang live ontmoeten? Kom dan naar LEGO WORLD.

 

LEGO WORLD geniet al jarenlang ongekende populariteit en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm spektakel. Met meer dan 55.000 bezoekers behoort LEGO WORLD tot een van de grootste kinderevenementen van Nederland en het grootste LEGO spektakel ter wereld! LEGO WORLD is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest.

LEGO WORLD is geopend van donderdag 16 oktober tot en met dinsdag 21 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 16,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys (v.a. 25 aug.) en via www.legoworld.nl

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “LEGO® WORLD 2008”

  1. Hahaha jaja dick en ik meer van de duplo 😉
    Maar inderdaad: beter te vroeg dan te laat… Moeten ze wel nu ook de kaarten verkopen, anders ben je er nog te laat bij straks! 😮

  2. Komkommertijd (dat bedoel je toch met de zomer die nog moet komen)is het het hele jaar door Wilbert 😉
    Ja marjan was jij van de duplo; een echte bouwer dus. Lego heeft me nooit geboeid; saai & iedereen vond het leuk 😉

  3. Wilbert, dit is wel verstandig hoor, als je in september nog een kaartje wil halen ben je te laat.

    En Dick, het is playmobil, zonder e 😉

Reacties zijn gesloten.