Bilderberg-salesblitz

Foto van auteur

Zwolle – Vandaag stond Zwolle in het teken van de snelle “Bilderberg-salesblitz.” De accountmanagers van de 4 Bilderberghotels uit Zwolle, Apeldoorn en Garderen hebbben de handen ineen geslagen en gingen vandaag op bliksembezoek bij bedrijven in Zwolle om deze hotels onder de aandacht te brengen. De komende maanden zullen bedrijven in meerdere regio’s aangedaan worden met deze bliksembezoeken.

De bezoeken staan in het teken van de A1-races; ze zijn snel én men maakt kans op een arrangement voor de A1-race op het circuit van Zandvoort. Accountmanagers van vier hotels uit de regio midden-Nederland gaan ook de komende maanden actief op pad. Het gaat hier om de Bilderberghotel Keizerskroon (apeldoorn), Groot Heideborgh en ’t Speulderbos (beiden Garderen) en het Zwolse Grand Hotel Wientjes.
 
 

Geheel passend in het A1-thema, was vandaag een echte A1-racebolide en wel die van coureur Jeroen Bleekemolen te bewonderen voor Bilderberghotel Wientjes. Voorbijgangers mochten met deze snelle auto gratis op de foto. Een van de Wientjes-mederwerkers maakt foto’s en attendeert hen er tevens op dat men “all day” bij Wientjes terecht kan voor een snelle lunch, kop koffie of diner. De toeloop was groot.

14 gedachten over “Bilderberg-salesblitz”

  1. Zo leuk om een keer naast zo’n wagen te staan en hem van binnen te bewonderen!
    Was een leuke fotoklus voor de weblog vandaag ;D
    Echt een vette kar… jammer dat er geen motoblok in lag…. 😀

  2. 😮 Heb vandaag voor het eerst zo’n dag dat ik niet alle voetbal hoef te zien. Portugal nog wel grotendeels gezien. De 2-1 (blijkbaar) via NOS.nl op de livestream tot ik het geschreeuw zat was op 1-1 zo ff de doelpunten van vandaag kijken 8)

Reacties zijn gesloten.