T-Rex special shape naar Ballonspektakel in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Het populaire Ballonfiësta in Zwolle gaat vanaf dit jaar verder onder de naam Countus Ballonspektakel. Het belooft dit jaar inderdaad een spektakel te worden; tussen de circa 100 luchtballonnen die zullen opstijgen, zit een aantal zeer speciale exemplaren, waaronder een Tyrannosaurus Rex. Het Countus Ballonspektakel wordt gehouden van woensdag 18 juni tot en met zaterdag 21 juni in park de Wezenlanden.

Uniek voor Zwolle is de Canadese Special Shape ballon ‘T-Rex’. Een negen meter hoge luchtballon waarbij de passagiersmand tussen de poten hangt. Daarnaast zijn enkele andere bijzondere ballonnen te bewonderen, zoals Calimero, De Molen, De Pauw, Airship en Het Bankje. Deze laatste ballon heeft geen mand, maar  – de naam zegt het al – een bankje waarop de passagiers kunnen plaatsnemen. Tijdens het hele Ballonspektakel zullen ook modelballonnen opstijgen. De vrijdagavond, 20 juni, zal het Zwolse luchtruim een sprookjesachtige sfeer krijgen tijdens de ‘Hemmink nightglow’. De avond wordt afgesloten met spectaculair vuurwerk.

Wie tijdens het Ballonspektakel zelf een ballonvaart wil maken, kan nog terecht op donderdag en zaterdag. Kijk hiervoor op www.countusballonspektakel.nl. Hier staat ook meer informatie over het programma en de aanvangstijden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “T-Rex special shape naar Ballonspektakel in Zwolle”

Reacties zijn gesloten.