Vrouw beroofd van tas op Diezerstraat

Foto van auteur

Zwolle – Een 52-jarige inwoonster van Dalfsen werd op zaterdagavond 14 juni op de Diezerstraat beroofd van haar tas. De vrouw liep daar samen met een vriendin toen van achteren een zwarte scooter, met daarop twee personen, naderde. De passagier greep hierop haar tas waarna de scooter wegreed in de richting van de Melkmarkt.

De twee personen op de scooter droegen beide een helm. Kort daarna werden de vrouwen nogmaals gepasseerd door een paarse scooter met daarop eveneens twee personen. Zij vermoeden dat deze scooter bij de eerste hoorde en op de uitkijk stond. Eventuele getuigen van deze beroving worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Vrouw beroofd van tas op Diezerstraat”

  1. Toeval….???????

    Een 21-jarige inwoonster van Zwolle werd in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 juni beroofd van haar mobiele telefoon.

    De vrouw fietste al bellend rond 02.25 uur over de Diezerstraat. Toen zij even stilstond, voelde ze een klap tegen haar hoofd en werd haar gsm uit haar hand gegrist. Twee onbekende jongens op een scooter gingen er vervolgens met de telefoon vandoor in de richting van de Melkmarkt

  2. Ik hoop dat er getuigen zijn, dit is echt belachelijk!
    Ik hoop geen toeval, want dat zou betekenen dat er maar twee gekken in plaats van vier zijn…
    En een signalement zou zonder de factor toeval ongetwijfeld duidelijker zijn..

Reacties zijn gesloten.