Yildirim gaat speeddaten

Foto van auteur

Zwolle –  Politieke partij Solidara zal a.s. zaterdag 21 juni aanwezig zijn van 10.00 tot 17.00 uur op de braderie in Holtenbroek. Er worden flyers uitgedeeld over Uruzgan en de Verpakkingstaks. Daarnaast is er gelegenheid om tussen 13.00 en 15.00 uur te speeddaten met Düzgün Yildirim, oprichter van Solidara, statenlid in Overijssel en senator in de Eerste Kamer.

Solidara Zwolle is regelmatig te vinden bij evenementen in Zwolle. Eerder dit jaar kon de Zwollenaar met de nieuwe partij van Yildirim kennis maken tijdens het Bevrijdingsfestival. Deze keer heeft de Zwolse afdeling een kraam gehuurd op de braderie in Holtenbroek, om mensen laagdrempelig de gelegenheid te geven kennis te nemen van de standpunten van Solidara. De bezoekers van de braderie worden uitgenodigd om hun visie op ontwikkelingen in hun wijk en stad door te geven aan Solidara

Politiek hoeft niet ver van mensen af te staan, zo bewijst Yildirim. In een twee uur durende sessie van telkens 5 minuten zal hij met bewoners en geïnteresseerden in gesprek gaan over allerlei onderwerpen die de mensen aandragen.

Denk daarbij aan onderwerpen die recent in het nieuws zijn gekomen, zoals het besluit rond het Europees Verdrag, standpunten over de gen-discussie of de hypotheekcrisis in Amerika en de gevolgen voor de Europese bedrijven. Door de opzet met korte sessies kunnen veel mensen aan bod komen om vragen te stellen. Zij krijgen daarop direct een antwoord. Wanneer de 5 minuten onvoldoende ruimte bieden, kan er een afspraak worden gemaakt om op een ander tijdstip verder te praten.

Solidara Zwolle nodigt alle Zwollenaren uit een kijkje te komen nemen op de braderie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)