Overige politieberichten

Foto van auteur

Zwolle – Tijdens een controle bij het winkelcentrum aan de Campherbeeklaan heeft de politie dinsdagmiddag 17 juni een bekeuring van € 45,– uitgereikt aan een 15-jarige jongen uit Dalfsen. Hij vond het nodig een blikje cola te schudden en daarna kapot te gooien. De cola spoot in het rond. Daarna trapte de knaap het blikje plat en liet het liggen op de grond, terwijl er een afvalbak op twee meter afstand stond. De lol was er echter snel af, toen hij bekeurd werd. Zijn ouders werden op de hoogte gesteld van zijn gedrag.

Zwolle – Tijdens een controle op autogordels in de binnenstad van Zwolle zijn dinsdag 17 juni tien bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de gordel.

Zwolle – Uit een zaak  aan de Diezerkade werd op 13 juni een navigatiesysteem gestolen uit de vitrine. Hiervan werd aangifte gedaan op dinsdag 17 juni. Er is een onderzoek ingesteld.

Zwolle – Dinsdag 17 juni werd aangifte gedaan van diefstal van een mobiele telefoon ter waarde van bijna € 500,–. Deze werd op 11 juni tussen gestolen uit een winkel in de Diezerstraat. De telefoon werd ontvreemd tijdens een gesprek met een medewerker. Er is een onderzoek ingesteld.

Zwolle –  Dinsdag 17 juni werd aangifte gedaan van diefstal bij een basisschool aan de Herfterweg. Er werd tien meter lood ontvreemd vanaf het dak van de school. De geschatte waarde bedraagt circa € 1.400,–. De diefstal is gepleegd tussen 23 en 26 mei. De politie heeft de diefstal in onderzoek

Zwolle – Bij een inbraak in een pand aan de Gouwe zijn in de nacht van dinsdag op woensdag 18 juni een beamer en een X-box weggenomen. Men kwam binnen door een ruit in te gooien. De daders wisten via een nooddeur te ontkomen aan beveiligingmedewerkers. Er is aangifte gedaan. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

 

Zwolle – Een 21-jarige inwoonster van Zwolle trof op woensdag 18 juni rond 00.45 uur twee onbekende mannen aan in de schuur naast haar woning aan de Hoofdweg. Bij thuiskomst zag de vrouw licht branden in de schuur, die normaal gesproken donker zou moeten zijn. Omdat ze het niet vertrouwde, stuurde ze eerst haar honden de schuur in. Vermoedelijk heeft één van de honden de man gebeten omdat de hond bloed aan zijn bek had en zelf niet gewond was. De mannen gingen er hierna meteen vandoor. Het gaat om twee mannen van ca. 1.80 m lang met een licht getinte huidskleur. De mannen droegen beide een donkere cap. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

4 gedachten over “Overige politieberichten”

Reacties zijn gesloten.