Wijkplatform Westenholte

Foto van auteur

Zwolle –  Wijkwethouder Hennie Kenkhuis nodigt bewoners van de wijk Westenholte uit voor het wijkplatform Westenholte. De bijeenkomst vindt op woensdag 25 juni 2008 plaats in Het Anker, aan de Meester Koolenweg 10 in Zwolle. In verband met de EK voetbal wordt de bijeenkomst ingekort en gestart om 19.00 uur.

De belangrijkste agendapunten van deze avond zijn als volgt:   Mededelingen door onder andere wijkwethouder Hennie Kenkhuis, kennismaking met jongerenwerker Dinie Kijlstra, ontwikkeling Noordschil.

Wijkwethouder Kenkhuis houdt op deze avond geen inloopspreekuur in verband met andere verplichtingen. Bewoners kunnen hun vragen voorleggen aan de wijkmanager Bert Michel die de wijkwethouder hierover informeert. Zowel de wijkmanager als wijkbeheerder en wijkvoorman zijn op deze avond vanaf 18.30 uur aanwezig.

Bewoners kunnen op deze avond ook hun meldingen, verzoeken en/of klachten over beheer en onderhoud noteren op het speciale meldingenformulier. De formulieren liggen op de tafel, naast de presentielijst. De bewoners kunnen deze zaken ook altijd aanmelden bij de wijkservicelijn van de gemeente Zwolle, telefoonnummer (038) 498 33 00.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen bij de wijkmanager via de wijkservicelijn van de gemeente Zwolle op het telefoonnummer (038) 498 33 00. De data van de verschillende wijkplatforms zijn te vinden op www.zwolle.nl op de pagina wijkinformatie.

 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)