NSZ winnaar SOOZ Persbal

Foto van auteur

Zwolle – In het afgeladen studentencafé Het Vliegende Paard won Navigators Studentenvereniging Zwolle (NSZ) afgelopen woensdag de vierde editie van het SOOZ Persbal. De vereniging wist zich ronduit het best te profileren in de media het afgelopen jaar. Naast het winnen van de juryprijs heeft NSZ ook, door de kiezers op haar hand te krijgen, de publieksprijs mee naar huis kunnen nemen.


Eigen foto

Voorzitter van de jury André Florijn sprak lovende woorden over de publiciteit die NSZ het afgelopen jaar verkregen heeft. De tweede prijs werd gewonnen door ZSR Boreas. De derde plaats was voor de winnaar van voorgaande jaren Oikos Nomos. Doel van het jaarlijkse SOOZ Persbal is de Zwolse studentenverenigingen aan te moedigen media-aandacht te scoren met hun verenigingsactiviteiten. Dit jaar deden vier verenigingen mee aan het Persbal. De jury bestond uit oud-voorzitters van het SOOZ, André Florijn, Joost Derksen, Joost van Dieren, Jalmar Pfeifer en Xander Hartholt. Dit in aansluiting op het lustrumjaar van het SOOZ.


Eigen foto

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “NSZ winnaar SOOZ Persbal”

  1. Haha, dat is leuk! Zie ik ineens mijn eigen zusje (bovenste foto) op deze site! Gefeliciteerd met de persbal prijs ;D

Reacties zijn gesloten.