Dronken weggebruikers bekeurd

Foto van auteur

Zwolle – Een 23-jarige Zwollenaar is donderdagmorgenvroeg 26 juni op de IJsselcentraleweg aangehouden en ingesloten nadat hij onder invloed van alcohol uit de bocht was gegaan. Zijn auto was over de kop geslagen en hij had een lantaarnpaal geraakt. De ravage op de weg was groot. Zijn blaastest liet een score zien van 550 ug./l. Hij bleek niet in het bezit van een rijbewijs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De brandweer maakte de weg schoon. De kosten worden op de man verhaald.

Een 54-jarige snorfietser uit Zwolle ging woensdagavond 25 juni op de Hogenkampsweg onderuit. Hij werd ter behandeling aan o.a. kneuzingen naar het ziekenhuis gebracht. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. In het ziekenhuis werd van hem een bloedproef genomen. De uitslag daarvan komt over enkele weken. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Dronken weggebruikers bekeurd”

 1. Hoeveel mensen moeten er nog teveel zuipen en toch in de auto stappen voordat ze hier ook alcohol pas vanaf de 21 gaan toestaan?!?
  Niet dat dat zinvol is natuurlijk, maar dat soort idiote dingen halen mensen zich dan wel in hun hoofd.

  Mooi in ieder geval, dat die s*kkel van 23 over de kop gegaan is en er niemand anders mee verwond heeft.

 2. Niet alleen bezopen gasten maar ook figuren die teveel gesnoven/gespoten/gerookt hebben en dus high/stoned het verkeer in gaan. Gisteren op de Burgemeester Roelenweg heb ik een aanrijding (fiets tegen fiets) gehad met eeen gast die zo stoned leek als een garnaal. Hij fietste redelijk door (niet hard maar ook niet langzaam) maar dat wel aan de linker kant van de weg. Ik heb 2x getracht uit te wijken maarja, dat heeft weinig zin als we beiden in dezelfde richting uitwijken. Gevolg was dat hij voorover zeilde en kennis maakte met het asfalt van het fietspad.

  Was niet grappig.

 3. Lullig, mogen ze idd ook wel strenger op zijn. Volgens mij doen ze daar ook amper/nixxx aan. Schijnt ook erg lastig te zijn :'(

  Koos Koets strak languit op het asfalt, ach hij verkeerde vast in de 7e hemel…

Reacties zijn gesloten.