Overige politieberichten

Foto van auteur

Zwolle – Op dinsdag 1 juli is op de Harm Smeengekade een 44-jarige man uit Zwolle aangehouden voor openbare dronkenschap. De politie kreeg een melding van een dronken man op de Harm Smeengekade ter hoogte van de brandweerkazerne. Toen de politie ter plaatse kwam zat de man langs de waterkant. Toen hij werd aangesproken bleek dat hij erg dronken was. Gezien zijn staat en het feit dat hij gevaarlijk dicht bij het water zat, werd besloten hem aan te houden. De man is ter ontnuchtering ingesloten.

Op dinsdag 1 juli is een 46-jarige inwoner uit Zwolle aangehouden voor heling. De verdachte werd gecontroleerd in Park De Hogenkamp. De bromfiets die hij bij zich had bleek voor diefstal gesignaleerd te staan. De verdachte verklaarde deze twee weken geleden gekregen te hebben van een bekende. De bromfiets is in beslag genomen. De verdachte is met een dagvaarding heengezonden.

Zwolle – Een 59-jarige bromfietser uit Dalfsen kwam dinsdag 1 juli rond 16.30 uur door onduidelijke redenen te vallen op de Spoolderbergweg. Hij is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.