De Sjonnies laten Zwolle swingen

Foto van auteur

Zwolle – Na een rustig begin van het Nederpopfestval Van Eigen Bodem werd het gaandeweg de middag drukker. Toen later De Sjonnies ten tonele verschenen gingen de voetjes van de vloer, de handjes de lucht in en werden er polonaises gelopen.

Echt druk was het dus nog niet zaterdagmiddag. De grote toeloop wordt zaterdagavond verwacht als o.a. I.O.S. en Het Goede Doel op Park de Wezenlanden gaan optreden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “De Sjonnies laten Zwolle swingen”

 1. Wel eens gehoord dat vrijheid van meningsuiting verantwoordelijkheden met zich meedraagt? Als je reactie geweigerd wordt, zitten er wellicht scheldwoorden of andere ongepastheden in. Je hebt over dit festival ook niets te klagen, want het is gratis…klaar

 2. Het ging om een bericht waar de verontwaardiging uitgesproken werd over het feit dat er geen fototoestel mee naar binnen mocht, terwijl dat op 5 mei wel mocht. En heeft er wel een poosje opgestaan. Hierbij stonden een aantal sterretjes en hekjes die je kon opvatten als een scheldwoord. Mij stoorde het niet zo, maar ja wanneer is iets over de grens. Daar kun je verschillend tegen aankijken. Ik ben in ieder geval blij dat we hier geen ‘GS’-toestanden hebben.

 3. Nou, ik zeg het nog een keer: ik vindt het belachelijk en absurd dat fotografen worden geweigerd! Een maatregel die ik beneiden peil vind en deze organisatie krijgt van mij dan ook een dikke 1 hiervoor!
  En er worden 25.000 bezoekers verwacht? nou als je iedereen die zelfs maar een klein compact cameraatje heeft weigerd zul je het veld niet echt vol krijgen! Slechte zaak!

 4. Gezellig…geen foto’s.
  Inderdaad nogal triest maar vooral niet meer van deze tijd. Ronduit lachwekkend dus. Ik zal in in ieder geval nooit meer naar Van Eigen Bodem gaan !!!!!

 5. Twee vrienden van mij hadden gewoon de kleine camera bij zich. Goldt dit niet gewoon alleen voor camera’s met verwisselbare lenzen? Want ik heb heel veel kleine camera’s gezien.

 6. Lijkt me ook eigenlijk. Bovendien zijn tegenwoordig de meeste Gay SMs ook voorzien van bijzonder goede camera’s. (Of misschien anders gezegd: de meeste mensen nemen tegenwoordig genoegen met de kwaliteit van de camera van hun telefoontje :D)

 7. ik zoek Foto’s!
  hallo mensen!

  ik zoek foto’s van het festival Van Eigen Bodem!
  en dan vooral van die gene die er een van m,n dochtertje gemaakt heeft, (zwart t-shirtje, spijkerrokje met geel/witte rouges eraan) ze was zo leuk aan het dansen in der eentje 😀 toen de fotograaf er een (ik denk namlijk zelf erg mooi) foto van maakte…

  alvast bedankt!! 8)

  Linda

Reacties zijn gesloten.