Royal Republic naar derde editie These Go To Eleven Festival

Foto van auteur

Foto: Jan Peter Jansen

Zwolle – De Zweedse rockband Royal Republic is een van de bands die op zondag 12 april in Hedon staan tijdens de derde editie van These Go To Eleven Festival. Het festival wist naast Royal Republic ook o.a. Stake, Iguana Death Cult en Noorderslag hoogtepunt Personal Trainer te strikken. These Go To Eleven Festival is een festival waar de liefde voor garagerock en gitaarbands centraal staan en vind jaarlijks plaats in Hedon te Zwolle.

Royal Republic werd n 2007 opgericht in de Zweedse stad Malmö en stond op ongeveer elk groot Europees zomerfestival. Met nummers als ‘All Because of You’, ‘Tommy-Gun’ en ‘Full Steam Spacemachine’ werden grote hits gescoord. Voor Royal Republic is het een mooie terugkeer naar het Zwolse poppodium, in het prille begin van hun carrière stonden ze al eens voor een volle zaal in Zwolle.

Met de onthulling van deze eerste namen is een groot deel van de line-up compleet. Naast de al eerder genoemde bands staan ook Swedish Death Candy, The Guru Guru, Deeper, Aestrid en Dirk in Hedon. De komende periode worden de laatste bands aan de line-up toegevoegd. Naast al deze bands hoef je Hedon tijdens het festival niet te verlaten om de inwendige mens te verwennen en kan je tijdens These Go To Eleven Festival ook genieten van de lekkerste (vegetarische)burgers.

Het These Go To Eleven Festival komt voort uit de maandelijkse door Paceshifters frontman Seb Dokman georganiseerde These Go To Eleven avonden. Een gratis toegankelijke avond met drie bands en waar de versterkers net even een standje harder staan. Een keer per jaar vult These Go To Eleven de Grote en Kleine Zaal van Hedon voor een volwaardig festival inclusief foodtrucks en randprogramma. De kaartverkoop voor These Go To Eleven Festival is gestart via www.hedon-zwolle.nl en Plato te Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)