Hoogste punt FC Zwolle stadion bereikt

Foto van auteur

Zwolle – De nieuwbouw van het FC Zwolle stadion heeft maandagmorgen tijdens het plaatsen van de lichtmasten haar hoogste punt bereikt. De eerste twee, van de in totaal vier te plaatsen lichtmasten van 13.000 kg per stuk en 38 meter hoog, werden zonder problemen geplaatst.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “Hoogste punt FC Zwolle stadion bereikt”

 1. wel cheape mastjes met een paar zielige lampjes erin. geloof me, die gaan niet bevallen. wat een goedkope zooi en een lelijk gezicht!

 2. Ik vind ze wel mooi eigenlijk. Een flinke constructie die goed past bij het stadion. Dat hij niet vol met lampen hangt (alsnog 16 stuks die aardig groot zijn) komt waarschijnlijk doordat er ook nog lampen aan de kapconstructie komen.

  ===========

  ZK: je plaatje wordt niet getoond…

 3. Cheape mastjes?

  Lichtmasten zijn vaak helemaal niet nodig, maar dragen wel bij aan de voetbalsfeer. Schitterend toch die lichtbakens die overal hoog bovenuit torenen. De tegenstander ziet bij aankomst al waar ze aan de broek gaan krijgen. Kom maar op, we lusten jullie rauw lijken ze te zeggen. Helemaal fantastisch!!

 4. Het aantal Lux – lichtsterkte gemeten op het veld – gaat van 900, de oude situatie, naar 1000 LUX straks.
  Aan de tribuneoverkapping zijn inmiddels een serie lampen gemonteerd die gebruikt kunnen worden, indien nodig, tijdens de training, maar mogelijk ook kunnen worden bijgeschakeld tijdens de wedstrijden…?

 5. Er is plaats voor 35 lampen per mast (de gaten zijn al aanwezig).
  Mocht FCZwolle ooit nogeens meegaan doen aan de Champions League 8) , dan zijn -ik meen- 2000 LUX verplicht (toemaar!), kunnen ze zo de zaak opwaarderen.

 6. Fantatisch mooi stadion!
  😉 Zwollenaren zier er goed uit!!

  We komen zaterdag jullie Mooie club bezoeken! 😀
  er is maar 1 club aan de ijssel en dat Fczwolle! ik hoop jullie ook gauw te mogen gaan zien in de eredivisie !, geen last van vliegende Egels! 😛 Die zullen hun droom nooit eens waar kunnen laten maken! Wens Zwolle een goed Seizoen toe! 😉

 7. Lelijk
  Gefeliciteerd met jullie stadion. Er ligt een mooie kunstgrasmat in en dat heeft toekomst. Alleen is de aanblik
  van het stadion op televisie zeer triest. Het lijkt wel op een oud stadion uit het oostblok. Als ik een FC. Zwolle fan was, dan zou ik de bedenkers aanklagen, een forse schadevegoeding eisen en daarvan het stadion verbouwen tot iets om trots op te zijn. Net zo trots als je op je kluppie bent.

Reacties zijn gesloten.