Man van scooter geslagen

Foto van auteur

Zwolle – Op de Mastenbroekerallee werd op maandagavond 7 juli een 31-jarige man uit Vroomshoop aangehouden voor mishandeling. De aangever, een 32-jarige man uit Kampen, reed op zijn scooter en zou mishandeld zijn door inzittenden van een witte bestelauto.

De bestuurder van de bestelbus werd door een politiemedewerker aangesproken en die verklaarde dat hij ruzie had met de Kampenaar. Vervolgens had hij hem van zijn scooter geslagen en geduwd. De man uit Vroomshoop werd later die avond met een proces-verbaal heengezonden.

Maandagavond 7 juli werd in Zwolle een 44-jarige man uit Zwolle aangehouden en ingesloten voor bedreiging. Hij bedreigde zijn 36-jarige ex-partner uit Zwolle woordelijk met de dood. De vrouw deed aangifte en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie onderzoekt het voorval.

3 gedachten over “Man van scooter geslagen”

  1. Dat is gewoon toeval Plantje. Gewoon toeval.
    T-O-E-V-A-L.
    En dat van al die andere zaken de straat/wijknamen zijn veranderd is samenzwering van de gemeente omdat zij alles ontkennen.
    ;D

  2. Ik vind het gewoon wel grappig…als er wat in Zuid loos is valt iedereen er weer over… en als het eens ergens anders is hoor je niemand.

    Ik ga er in ieder geval eens op letten 😉

Reacties zijn gesloten.