Vrouw overleden na ongeval op A28 bij Staphorst

Foto van auteur

Staphorst/Zwolle – Dinsdagavond 8 juli, rond 19.40 uur, is bij een verkeersongeval op de A-28 (na de afrit Staphorst) een vrouw om het leven gekomen en zijn twee mannen en een vrouw zwaar gewond geraakt. De drie ernstig gewonde slachtoffers zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto, waarin alle vier de slachtoffers zaten, reed op de A28 in de richting van Zwolle. Na de afrit Staphorst is de bestuurder waarschijnlijk na krachtig remmen de controle over het stuur kwijt geraakt en rechts naast de weg in de sloot terecht gekomen. Naar de toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Vrouw overleden na ongeval op A28 bij Staphorst”

  1. Een verkeersongeval op de A28 bij Staphorst dinsdagavond heeft een tweede leven geëist. Een 83-jarige man uit Wageningen overleed dinsdagnacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Dat laat de politie woensdag weten. Bij het ongeluk overleed dinsdag al een 84-jarige vrouw uit Wageningen.

    Twee andere inzittenden van de auto van de slachtoffers, een 90-jarige vrouw uit Wageningen en een 49-jarige man uit Ede, raakten zwaargewond en liggen in het ziekenhuis.

    De auto reed dinsdag op de snelweg richting Zwolle. De bestuurder, de man uit Ede, verloor waarschijnlijk na krachtig remmen de macht over het stuur. Daarbij sloeg de auto over de kop en belandde in de sloot naast de weg. Naar de toedracht van het ongeluk is een onderzoek ingesteld. Er waren geen andere auto’s bij het ongeval betrokken.

    Trouw

  2. Niet dat het voor de nasleep uitmaakt hoor, maar er staat normaal altijd bij wie de bestuurder was en wie de inzitenden. Waarom staat dat hier niet genoemd en ook op andere nieuwssites met dit (exact hetzelfde…) artikel niet?

Reacties zijn gesloten.