IJsselhallen presenteert Zwols Nieuwjaarscircus

Foto van auteur

Zwolle – IJsselhallen Zwolle luidt het jaar 2009 op spectaculaire wijze in met het Zwols Nieuwjaarscircus. Het Zwols Nieuwjaarscircus, dat plaatsvindt van 1 t/m 5 januari 2009 is een coproductie met Ahoy Rotterdam. Ahoy organiseert al 37 jaar met veel succes Kerstcircus Ahoy, het grootste kerstcircus van Europa. Deze show is in dezelfde samenstelling van internationale topcircusartiesten te zien in Zwolle en betekent tevens de eerste samenwerking tussen IJsselhallen Zwolle en Ahoy Rotterdam.

Dit internationale circus met artiesten van wereldformaat biedt een weergaloos programma voor jong en oud. Tientallen artiesten uit de gehele wereld reizen begin januari af naar Zwolle en staan garant voor een spectaculaire tweeëneenhalf uur durende circusvoorstelling, onder regie van circusproducent Fernand Banning. De voorstelling is afgestemd op de hele familie en biedt een scala aan prijswinnende internationale circusacts, spectaculaire dierenacts en natuurlijk onvergetelijke clowns.

Circus in wintersfeer

De directie van de IJsselhallen is er bijzonder trots op dat juist dit circus in Zwolle te zien zal zijn. Directeur Eric Broekaart:”Wij zijn ervan overtuigd dat het publiek uit Zwolle en omgeving met volle teugen zal genieten van het spectaculaire programma met artiesten van wereldformaat. De IJsselhallen wordt omgetoverd tot een prachtig circustheater in winterse sferen. Een circus dat zijn weerga in de nabije omtrek niet kent.”

Kerstcircus Ahoy

De 38e editie van Kerstcircus Ahoy zal van 18 t/m 30 december te zien zijn in het Ahoy Theater. Deze succesvolle show is al 37 jaar één van de grote publiekstrekkers in de decembermaand. Het circus staat bekend om zijn gevarieerde programma dat iedereen weer verbaast, verrast, vertedert en vermaakt. Deze sfeervolle traditie trok in december 2007 meer dan 65.000 bezoekers naar Ahoy Rotterdam.

Kijk voor meer informatie over tijden en entreeprijzen van het Zwols Nieuwjaarscircus op http://www.zwolsnieuwjaarscircus.nl/ en voor het Kerstcircus Ahoy op http://www.kerstcircus.nl/.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “IJsselhallen presenteert Zwols Nieuwjaarscircus”

 1. Wanneer gaan er weer eens feesten plaatsvinden in de IJsselhallen, lijkt me toch een mooi plekje om feestjes te houden…

 2. @Admin:
  Links in de teksten naar zwols circus en andere circus zijn niet goed. Staat html voor waardoor de link niet klikbaar is of zoiets.

 3. Anoniempje snapt het verschil tussen “Naam” en “Onderwerp” niet bij de invulvakken van ‘Schrijf reactie’ dus kan je ook moeilijk van hem/haar verwachten dat hij/zij een linkje snapt.

  Probleem met de linkjes is dat er een heleboel meuk is opgenomen voorafgaande aan de http. Die meuk hoort er dus niet in. De admins zullen die vast wel verwijderen.

  ===================

  17/07@23:45 – Voor mekaar, dank! (HvE)

 4. ?LINK?
  ik had geen probleem bij mij ging het wel 😀

  als ik op de link drukte

  maar ja je begrijpt het NOG niet

  tja :'(

 5. Ik snap gewoon niet waarom je mijn naam gebruikt om te reageren op stukjes die ik niet schrijf… Waarom niet @marrianne in het onderwerp-vakje? Gebruik een andere alias als je niet echt marrianne heet. Werkt niet zo verwarrend en storend.
  Tegen wie spreek ik nu echt?
  En nee ik gebruik nooit een alias hier…
  Heel fijn dat het bij jou wel werkte, al heb ik daar nog altijd mijn twijfels bij… Bij mij werkt het nu ook.

 6. domme gans
  @admin: ze is niet slimmer 😀 😀 😀

  =============

  Wij zijn niet dom.
  Je mag je gedrag matigen en een ‘normale’ nickname kiezen.
  Kies bijvoorbeeld ‘Sita’.

Reacties zijn gesloten.