Veel nieuwe attracties op Zwolse zomerkermis

Foto van auteur

Zwolle – Van vrijdag 8 augustus t/m zondag 17 augustus staat de Zwolse Zomerkermis weer in de binnenstad van Zwolle. Het kermisparcours heeft dit jaarvruim 40 attracties en loopt vanaf het Grote Kerkplein, via de Grote Markt en Melkmarkt en mondt uit bij het Rodetorenplein. Het belooft een spectaculaire en veelzijdige kermis te worden. De organisatie, die de aankomende vijf jaar in handen is van de gemeente Zwolle, heeft haar best gedaan om een gevarieerde kermis op te zetten met voor ieder wat wils.

Naast de botsauto’s en draaimolens is de gemeente er dit jaar in geslaagd een flink aantal nieuwe attracties neer te zetten. Zo kunt u genieten van het splinternieuwe funhouse ‘New York – New York’. In dit vier etage tellende labyrint komen de bezoekers de meest avontuurlijke obstakels tegen, zoals lopende banden, bewegende trappen, glijbanen, schuivende vloeren en draaiende tonnen.

Een andere publiekstrekker is de Wilde Muis. Een achtbaan voor de hele familie met een duizelingwekkende snelheid en draaiende bakjes. Een attractie voor de ware sensatieliefhebber! Wilt u het liever wat rustiger aan doen, dan kunt u er ook voor kiezen om plaats te nemen in het veertig meter hoge reuzenrad. Hierin kan men genieten van een geweldig uitzicht over de historische binnenstad van Zwolle en ver daarbuiten. 

Voor meer informatie kunt u terecht op de speciale kermispagina van de gemeente Zwolle op www.zomerkermis.zwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Veel nieuwe attracties op Zwolse zomerkermis”

 1. Herhaling
  Op tv elke dag herhalingen, maar dat het nieuws in de zomer in herhaling valt is toch wel dubieus… 😉 Komkommertijd???

 2. HAha, ja ik ook!

  =========

  En dat klopt.
  Bericht is twee keer binnengekomen op de redactie.
  Aangezien het een mooi en groot evenement is laten we het bericht staan.

Reacties zijn gesloten.