500 Euro voor Jongerencentrum Stadshagen

Foto van auteur

Zwolle – In juni heeft Bind  Interactieve communicatie een prijs uitgeloofd van €500,- aan het project, van Samen maken we de Stad, dat het meest actief deelnemers werft. Om kans te maken op de prijs hebben de projecteigenaren een mail gestuurd met de acties die zij hebben ondernomen om hun project in de publiciteit te brengen.

De strijd ging tussen het jongerencentrum en Podium Cultuurhuis, beide projecten in Stadshagen. De projecteigenaren van Podium Cultuurhuis werken er ontzettend hard aan om vanaf september maandelijks muziek aan te kunnen bieden in het Cultuurhuis Stadshagen. Het jongerencentrum zoekt bedrijven die de jongeren vaardigheden bij kunnen brengen om het centrum straks zelf te kunnen runnen. Naast deze twee projecten verdient ook het project Kinderen maken de Stad een plaats bij de eerste drie. De projecteigenaar van dit project streeft naar een stadsspeelplaats voor alle kinderen van Zwolle.

Bind  Interactieve communicatie heeft jongerencentrum Stadshagen uitgeroepen tot het project van Samen maken we de Stad dat het meest actief deelnemers heeft geworven. De jongeren van Level Z hebben de prijs van € 500,- onlangs in ontvangst mogen nemen. De jury was onder de indruk van de lange lijst van acties die de jongeren hebben ondernomen. Het doel van het project, Jongerencentrum Stadshagen, is om de jongeren voor te bereiden op hun rol binnen het nieuwe jongerencentrum in Stadshagen, dat zij zelf gaan runnen.

Zo hebben de jongeren via diverse bijeenkomsten, nieuwsbrieven, persberichten en vele individuele acties bedrijven zo ver gekregen om hen kennis en vaardigheden bij te brengen. Deze kennis en vaardigheden kunnen de jongeren toepassen in het nieuwe jongerencentrum. Het resultaat: ruim 20 samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven. Op de vraag, van Bind | Interactieve communicatie, wat de jongeren gaan doen met de prijs van €500,- antwoorden zij het volgende: “We zijn er nog niet helemaal uit, maar waarschijnlijk gaan we er spandoeken van kopen voor het nieuwe jongerencentrum”. Samen maken we de Stad Jongerencentrum Stadshagen is één van vele projecten op www.samenmakenwedestad.nl.

Samen maken we de Stad is een programma dat is ontwikkeld om initiatieven en ideeën van burgers, organisaties en gemeente bij elkaar te brengen. Iedereen kan en mag meedoen. Weten hoe het werkt? Kijk op www.samenmakenwedestad.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “500 Euro voor Jongerencentrum Stadshagen”

Reacties zijn gesloten.