Kaartverkoop FC Zwolle – CF Real Valladolid gestart

Foto van auteur

Zwolle – Aanstaande vrijdag speelt FC Zwolle de oefenwedstrijd tegen CF Real Valladolid. In het FC Zwolle stadion wordt om 20.00 uur afgetrapt.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten zijn te koop op het kantoor van FC Zwolle. Volwassen betalen € 7,50,- en jeugd t/m 12 jaar en 65+ € 5,-. Seizoenkaarthouders van FC Zwolle hebben op vertoon van hun seizoenkaart 2008-2009 gratis toegang tot deze wedstrijd. Er worden geen kaarten verkocht op de Zuidtribune, deze tribune zal gesloten zij. Mensen met een seizoenkaart op de Zuidtribune worden door verwezen naar de Oosttribune. Alleen minder validen zullen plaatsnemen op de Zuidtribune. Het stadion is geopend vanaf 19.00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Kaartverkoop FC Zwolle – CF Real Valladolid gestart”

  1. Er worden geen kaarten verkocht op de Zuidtribune, deze tribune zal gesloten zij. Mensen met een seizoenkaart op de Zuidtribune worden door verwezen naar de Oosttribune. Alleen minder validen zullen plaatsnemen op de Zuidtribune.

    Hmmzz… ‘Gewone’ supporters worden al geweerd van de hoofdtribune en nu worden de mindervaliden óók al strikt gescheiden van de overige mensen.
    Het begint een eng gebeuren te worden met een dergelijk selecteren van verschillende bevolkingsgroepen.

  2. Hier komen ze toch zo’n beetje op het terrein waar de politiek wél over kan en mag meepraten? Weet niet meer precies wat John toen schreef, zal het eens opzoeken.

Reacties zijn gesloten.