Open dag Cultuurhuis Stadshagen

Foto van auteur

Zwolle – Op 9 augustus 2008 viert Stadshagen het Stadshagenfestival. Tijdens dit festival zijn er diverse activiteiten en laat de nieuwste wijk van Zwolle zien wat zij te bieden heeft. Het Cultuurhuis mag deze dag natuurlijk niet ontbreken en houdt daarom open dag. U kunt deze dag van 11.00-15.00 uur informatie krijgen over het aanbod van de participanten van het Cultuurhuis.

In het informatiecentrum kunt u de nieuwste maquette bekijken, de bibliotheek heeft een speciale ledenwerfactie en bij De Muzerie kunt u informatie krijgen over haar nieuwe aanbod op het gebied van dans, theater, muziek en beeldende kunst met speciale aandacht voor de cursussen die De Muzerie aanbiedt in het Cultuurhuis van Stadshagen. De werkgroep Veiligheid & Verkeer van Wijkstichting Stadshagen Totaal zal ook vertegenwoordigd zijn. Zij houden zich bezig met verkeersveiligheid en sociale veiligheid in Stadshagen, en zijn nog op zoek naar vrijwilligers.

Ook zal er deze dag informatie te krijgen zijn over het project Samen maken we de stad, met als initiatiefnemers Simone Guezen en Kathi van de Belt. Zij zullen deze dag hun project, meer live-muziek in het Cultuurhuis op elke 1e zaterdagmiddag van de maand, presenteren m.b.v. de cobox, een soort 3d televisie met foto’s van meewerkende mensen, bedrijven en partners.

2 gedachten over “Open dag Cultuurhuis Stadshagen”

 1. Goed gezien 9 augustus 2008 is het weer zo ver.

  10:00 uur start braderie
  11:00 open dag Cultuurhuis
  13:00 uur opening festival met o.a. demonstraties van salsaband, radiografisch bestuurbare auto’s, diverse sportclinics en een spinningmarathon verzorgd door Achmea Health Centre
  18:00 uur prijsuitreikingen
  18:30 uur Kinderdisco
  20:00 uur live band Barricade
  22:00 uur live band Barcode
  22:30 uur Henri van Velzen
  23:00 tot 00:30 uur Barcode
  En vele andere leuke en spontane dingen.

  Bovendien is Level-Z die dag ook wel aanspreekbaar, vast wel ­čśë

 2. ook bij delifrance op het plein is het feest 9 augustus
  Delifrance geeft Stadshagenfestival tropisch tintje

  Een zandstrand, cocktailbar, salsa- en capoeiralessen en een kinderhoek met limbodansen. Tijdens het Stadshagenfestival op 9 augustus wordt Delifrance in Stadshagen omgetoverd tot een zonnig vakantieoord.

  ??Vorig jaar hadden we de opkomst enigszins onderschat,?? vertelt eigenaar Sayna Berends. ??Maar nu zijn we goed voorbereid. In samenwerking met de Stichting Stadshagen Totaal hebben we een uitgebreid programma op kunnen stellen. Kosten nog moeite worden bespaard met de aanleg van een zandstrand, cocktailbar en kinderhoek. Papa en mama kunnen lekker relaxen met de voeten in het zand en een cocktail in de hand terwijl de kleintjes meedoen aan een wedstrijd limbodansen of hun gezicht laten schminken. Om vijf uur is er een capoeiraworkshop en een demonstratie van deze Braziliaanse vechtkunst. En om twaalf, twee en vier uur ??s middags kunnen de bezoekers deelnemen aan salsaworkshops. We hebben een gezellige buitenbar en extra tafels en stoelen geregeld. En natuurlijk leuke aanbiedingen voor de festivalbezoekers!??
  De bekende DJ Jeff Jive gaat tussen 18.00 en 20.00 voor een spetterende muziekshow zorgen. ??Reken qua muziek op zonnig, vrolijk en dansbaar. Tijdens de DJ-set maar natuurlijk ook voor en na die tijd.??
  Het Stadshagenfestival is al jaren een grote publiekstrekker, met attracties, aanbiedingen en entertainment voor jong en oud. Het feest duurt de gehele dag en avond. Ook Delifrance is voor deze gelegenheid tot in de late uurtjes geopend.

Reacties zijn gesloten.