Guarino is de nieuwe spits van FC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Luis Javier Guarino zal vanaf komend seizoen zo goed als zeker actief zijn voor FC Zwolle. De 22-jarige Uruguayaanse spits komt over van landskampioen Defensor Sporting. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Plaza Colonia. Maandagmiddag valt de beslissing over Guarino.


Guarino

Zdenko Kapralik zal waarschijnlijk maandag ook een contract bij FC Zwolle tekenen. Daar worden maandagmiddag de laatste puntjes voor op de i gezet, zegt algemeen directeur Gerald van den Belt maandagmiddag tegenover Weblog Zwolle. Er wordt nog driftig onderhandeld over de opleidingskosten met de vorige club van Kapralik. De Slowaak doorliep een succesvolle proefperiode in Zwolle. Over Radek Görner wordt maandagmiddag na de training nog een beslissing genomen. Voor verdediger Botteghin bestaat interesse van de Duitse topclub VFB Stuttgart. De Duitsers zaten onlangs voor de Braziliaan op de tribune, maar Stuttgart heeft zich niet officieel bij FC Zwolle gemeld, zegt Van den Belt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Guarino is de nieuwe spits van FC Zwolle”

  1. Na een Braziliaan en een Argentijn heeft FC Zwolle een Uruguayaan aan zijn selectie toegevoegd. De 22-jarige Luis Javier Guarino wordt voor een jaar gehuurd van Defensor Sporting.

    Guarino speelde afgelopen seizoen in eigen land op huurbasis voor eersteklasser Plaza Colonia. Een jaar kwam hij voor Defensor Sporting niet verder gekomen dan vier invalbeurten. FC Zwolle heeft in de huurovereenkomst een optie tot koop bedongen.

    Thiago Grizolli en Esteban Giglio verbonden zich vrijdag aan FC Zwolle verbonden. De Argentijnse linksback en de Braziliaanse aanvallende middenvelder Beiden tekenden een contract voor een jaar met een optie voor een tweede seizoen.

    vi.nl

Reacties zijn gesloten.