Bruidspaar nodigt heel Zwolle uit

Foto van auteur

Zwolle – Binnenkort vindt er wel een heel apart bruiloftfeest in Zwolle plaats. Op vrijdag 15 augustus (Stratenfestival !) houden Peter en Petra namelijk hun bruiloftsfeest in de Proosdij en zij hebben heel Zwolle uitgenodigd!

Door hun huwelijk hebben zij namelijk niet zoveel vrienden meer en ze willen toch een goed feest geven. Iedereen kan deze avond gezellig naar de kerk komen om het bruidspaar te feliciteren en met hun feest te vieren. Zij hebben de bekende Zwolse DJ’s Mr.J en DJ Sina geboekt om op hun bruiloft te draaien. Peter en Petra hopen wel dat de gasten begrijpen dat de drankjes niet gratis zijn, maar er wel voor de nodige hapjes gezorgd zal worden. Natuurlijk zijn de gasten vrij om een stukje te doen en als kadotip stellen zij een kleine donatie aan het Ronald Mc.Donald huis zeer op prijs. Vrijdag 15 augustus, De Proosdij, De bruiloft van Peter en Petra, aanvang 21.00 uur.

13 gedachten over “Bruidspaar nodigt heel Zwolle uit”

 1. Grappig initiatief.

  Maar deze zin snap ik niet helemaal (ik ben dan ook niet getrouwd):
  “Door hun huwelijk hebben zij namelijk niet zoveel vrienden meer…”

  Een huwelijk maakt je contactgestoord? ;D

 2. Volgens mij is het een schijnhuwelijk!!!Want de proosdij is al niet goedkoop en dan de dj`s nog!!!En je weet als je geld hebt heb je vrienden!!!! 😉

  Maar grappig is het wel!

 3. @Larry, dacht niet dat jij er last van had, je huppelde het weekend nog vrolijk van het ene na het andere feest.
  Wat niet wil zeggen overigens dat je contacten niet gestoord waren. 😉

 4. @Gezellig:
  Je miste een stukje:

  Peter en Petra hopen wel dat de gasten begrijpen dat de drankjes niet gratis zijn, maar er wel voor de nodige hapjes gezorgd zal worden.

 5. Zwolle je kon wel eens gelijk hebben wat dat schijnhuwelijk betreft ,het is meer een inzamelactie voor het Ronald Mc Donaldhuis maar niettemin een goede instelling vind ik

Reacties zijn gesloten.