Tafeltennis Zwolle klaar voor nieuw seizoen

Foto van auteur

Zwolle –  Iedereen kent het, iedereen heeft het wel eens gedaan, misschien afgelopen zomer nog wel op vakantie. Maar wist je dat je tafeltennis ook als sport bij een vereniging kunt beoefenen? Na de succesvolle tafeltennisweek voor de jeugd van afgelopen week beginnen deze week de tafeltennistrainingen van Tafeltennis Zwolle weer.

De jeugd van Zwolle kan op 4 plaatsen en op diverse tijden kennismaken met tafeltennis en de vereniging. Voor geïnteresseerden van 18 jaar en ouder zijn er twee trainingslocaties. In Stadshagen kan de jeugd al in de middag tafeltennissen, op dinsdag om kwart voor 4 en op vrijdag om half 5. Op de andere locaties zijn de jeugdtrainingen aan het begin van de avond.

Tafeltennis Zwolle heeft de hoofdlocatie aan de Albert Cuypstraat (achter het Campanile-hotel), maar vindt het belangrijk naar de jeugd toe te gaan. Daarom hebben we ook trainingslocaties in Zwolle Zuid, Stadshagen en de Aa-landen. We hopen in de loop van dit jaar ook trainingen in Berkum aan te kunnn bieden, maar dat hangt mede van de belangstelling af. Voor senioren (18 jaar en ouder) zijn de trainingen aan de Albert Cuypstraat en in de Aa-landen.

Een overzicht van de kennismakingsmogelijkheden:

Jeugd
Stadshagen (Bewegingshuis): dinsdag om 15.45 uur en vrijdag om 16.30 uur
Zwolle-Zuid (gymzaal de Markesteen): maandag en vrijdag om 18.00 uur
Centrum (Albert Cuypstraat): donderdag 18.00 uur
Aa-landen (gymzaal de Wieden): dinsdag 18.30 uur

18 jaar en ouder
Centrum (Albert Cuypstraat): maandag 19.30 uur
Aa-landen (gymzaal de Wieden): dinsdag 19.45 uur

Voordat je besluit om lid te worden van de vereniging kun je gratis 4 keer komen meetrainen. Als je besluit lid te worden (kosten tussen de 10 en 13 euro per maand), dan kun je twee keer per week trainen, eventueel meespelen in de competitie en natuurlijk meedoen aan alle andere activiteiten die Tafeltennis Zwolle organiseert.

 Wil je meer informatie, dan kun je een e-mail sturen naar info@tafeltenniszwolle.nl. Ook op de site van Tafeltennis Zwolle (www.tafeltenniszwolle.nl) is allerlei informatie over de vereniging te vinden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)